Google

12 January 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 12/01/2017 - Entrevista a AMADEU CASAS (en catala)

Entrevista a "Amadeu Casas" presentació del nou àlbum tribut a B.B. King. Per seguir amb un harmonicista toca blues de Chicago i del Delta del Mississippi. Bona música negra amb un trio del País Basc. També una gran cantant de blues i soul de Houston per seguir amb un guitarrista de Nova York. 



New post & podcast every week 


AMADEU CASAS (Spain) – THE KING IS GONE 


Entrevista a "Amadeu Casas" per parlar de l'àlbum homenatge a B.B. King. 


L'Amadeu és un prestigiós guitarrista i compositor català. Aquest bluesman té una amplia experiència en el blues i també d'altres gèneres. Presenta nou disc "The King Is Gone", carregat de grans versions. L'acompanyen en aquesta gravació sis bons músics i també cal destacar la seva filla Erxart Casas a la guitarra. 




MITCH KASHMAR (USA) – WEST COAST TOAST 

"Mitch Kashmar" va néixer l'any 1960 a Santa Barbara. Forma la seva pròpia banda el 1980 anomenada The Pontiax. És un dels bluesmen de California que toca molt bé el so del blues de Chicago del Delta del Mississippi i d'altres estils. Ha editat nou àlbum "West Coast Toast" (Delta Groove Music). 















THE REVERENDOS (Spain) – FIRE 

"The Reverendos" són un trio del País Basc. L'any 1997 "El Reverendo" Igor Garcia guitarrista i Alvaro King" Martinez al piano i a la veu varen formar aquesta banda. Ara també hi toca Javier Caballero a la bateria. La seva fita és recuperar el vell so del blues tradicional. Tenen influències de la música negra dels anys 40 i 50, el swing i el so del blues Califòrnia. Han gravat nou disc "Fire" ple de temes propis. 


ANNIKA CHAMBERS (USA) - WILD & FREE 




"Annika Chambers" una de les grans veus de Houston. Com molts s'inicia cantant a l'església i ella fins hi tot es va allistar a l'exèrcit. Influenciada per les grans veus del blues i el soul. Ha enregistrat nou  i potent àlbum "Wild & Free" (Heart & Soul + Under The Radar). 






TAS CRU (USA) – SIMMERED & STEWED 




"Tas Cru" és un guitarrista de blues arribat de Nova York. En els seus inics va tenir influències del blues rock i d'altres grans músics. El seu nou treball és "Simmered & Stewed" (VizzTone Label Group). En ell hi col·laboren 17 músics, presenta un blues molt personal compost per ell.






No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.