Google

26 January 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 4 Live Blues Bands

4 potents bandes en directe. Des de Barcelona blues i rock. De Wisconsin Boogie-woogie i jump blues. grans cançons de blues amb un canadenc i un cubà. Per acabar amb un autèntic bluesman delta del Mississippi
New post & podcast every week 


TUESDAY BLUES PROJECT (Spain) – LIVE AT LUZ DE GAS

"Tuesday Blues Project" va néixer el 2013 com el projecte d'un taller de blues-rock. La intenció era fomentar el blues. La banda col·labora amb diferents músics de Barcelona. Versionen a clàssics del blues i el rock. El 19 de febrer del 2016 varen gravar "Live At Luz De Gas". Aquesta banda la formen Virginia Vitovec (veu), Ramón Santiveri i Xavi Asensio (guitarra), Artur Oliver (baix), Kike García (teclats) i Gastón Aguirre (bateria). Compten amb dos convidats Agustí Mas (guitarra) i Jordi Pérez (saxòfon i harmònica). 















THE JIMMYS (USA) - LIVE FROM TRANSYLVANIA

De Wisconsin són "The Jimmys" una banda de boogie-woogie i jump blues. Des del 2011 al 2015 han obtingut set premis de blues en diferents categories. És una gran banda formada per Jimmy Voegeli (piano, teclat i veu), Perry Weber (guitarra), John Wartenweiler (baix), Mauro Magellan (bateria), Darren Sterud (trombó), Pete Ross (saxòfon) i Mike Boman (trompeta). Tenen nou àlbum "Live From Transylvania" (Blind Raccoon). Gravat el 28 de maig al Blues Festival in Sighisoara de Rumania. 


JON SPEAR BAND (USA) – LIVE MUSIC IS BETTER 


"Jon Spear Band" toquen blues, funk, rock, r&b i swing. Han estat nominats l'any 2016 als prestigiosos premis "Blues Blast Magazine" com a millor gravació en directe. Una banda molt activa dins la societat del blues de Virginia. La formació són Jon Spear (guitarra i veu), Dara James (veu, guitarra i harmònica), Andy Burdetsky (baix) i John Stubblefield (bateria). Presenten un àlbum "Live Music Is Better" (Blind Raccoon). Gravat a The Southern Cafe & Music Hall a Charlottesville el 27 de novembre del 2015.



BOO BOO DAVIS (USA) – LIVE AND ALMOST UNPUGGED 


“Boo Boo Davis”.un bluesman delta del Mississippi. És l'ultima generació de músics que escriuen i toca'n blues sobre la dura vida del delta i dels camps de cotó. Amb tan sols 5 anys tocava l’harmònica i cantava a l’església del seu poble Drew. Té nou disc gravat el 30 d'octubre del 2016 al Cafe De Amer al nord d'Holanda "Live And Almost Unpugged" (Black And Tan Records). Els músics són Boo Boo Davis (veu i harmònica), Jan Mittendorp (guitarra) i John Gerritse (bateria).



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.