Google

02 de febrer 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show - 02/02/2017 - Entrevista a EDUARD CARRERAS i DANI SANCHEZ "ANIMA NEGRA" (en catala)

Avui entrevista i actuació en directe amb Ànima Negra un duet gironí. Per seguir blues i r&b d'un llegendari cantant i guitarrista. Bones propostes amb dos bluesmen des de Canada. També viatjarem a escoltar blues del Regne Unit. 

New post & podcast every week 


ÁNIMA NEGRA (Spain) – A LA CORDA FLUIXA 

Entrevista i actuació en directa amb "Eduard Carreras" i "Dani Sanchez" de la formació "Ànima Negra" als estudis de Ràdio Vilafant.

Son un duet gironí de blues, soul, rock, funk o gospel. "Eduard Carreras" (veu i guitarra) toca d'ençà 1991 en diferents bandes Blues de Rostoll, Siluets, Border Line Blues Band i actualment Pexsomblues. "Dani Sanchez" (baix) a 16 anys tocava amb Tan Se Val, ha treballat amb música de fusió flamenca en projectes com Senderos del Flamenco, Sentio Comun o Kindaé. Debut amb l'àlbum "La Corda Fluixa" originals i versions en català, castella i angles. 


JOEY GILMORE BAND (USA) - RESPECT THE BLUES 

"Joey Gilmore" va començar d'adolescent a tocar la guitarra. Se'l considera un dels millors cantants de blues i r&b. Ha obtingut diferents premis musicals al llarg de la seva carrera. També ha compartit escenari amb Brown, Etta James, Bobby Bland, Little Milton o Johnny Taylor. L'any 1971 publicar un single, ara nou album "Respect The Blues" (Rick Lusher).
 JIMMY BOWSKILL & CARLOS DEL JUNCO (Canada) - BLUES ETC... 

Blues de Canada amb "Jimmy Bowskill & Carlos del Junco". El guitarrista canadenc "Jimmy Bowskill" treballa professionalment des dels 11 anys que va ser descobert per Jeff Healey, actualment amb banda pròpia. "Carlos Del Junco" harmonicista nascut a Cuba i emigrar a Canada de petit, és un especialista en l'harmònica la tècnica anomenada "overblow" que li havia ensenyat el músic Howard Levy. Han gravat el disc "Blues Etc..." (RDX Promo).


ALI MAAS & MICK MOODY (UK) – BLACK & CHROME "Ali Maas & Mick Moody" són dos músics del Regne Unit. La cantant "Ali Maas" comença a 15 anys en bandes de rock. "Mick Moody" és guitarrista i exmembre de les bandes de rock com Juicy Lucy i Whitesnake. Ali i Mick toquen diferents estils junts des de l'any 2014. Han gravat amb una gran banda de 8 músics l'àlbum "Black & Chrome" (Armadillo Records)


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.