Google

02 de març 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 2 Març - Bandes de Blues de España

En aquest programa podreu escoltar a 7 bandes de blues d'Espanya. Desde Madrid, Girona, Barcelona, Sevilla i Asturies. Escoltareu blues, rock'n'roll a l'estil de Texas, soul, ritmes africans, blues-rock, boogie woogie, blues de Chicago i blues a l'estil del Delta del Mississippi. I una banda tribut a Johnny Winter. 

New post & podcast every week


THE 44 DEALERS – A LITTLE COOKIN' FROM THE BIG CHIEF "The 44 Dealers" són una banda de Madrid amb bon blues, que va néixer l'any 2008. Toquen l'autèntic blues d'arrel i versionen a grans mestres. Col·laboren amb les bandes Madrid Blues Ghetto i SBM Blues Band. Està formada per Juanma Montero (veu i guitarra) Román Mateo (guitarra), Fernando Jimenez (harmònica), Diego de la Torre (baix) i Pascual Monge (bateria). Tenen nou disc en format EP "A Little Cookin' From The Big Chief". 100 BLUES BAND – MAQUETA 

"100 Blues Band" són una banda de blues de Barcelona. Formada a finals del 2015. Influenciats per diversos estils de música. Els músics són veterans i han estat en formacions d'estils varis com Teoria del Taburete, Root’s Blues, Clau de Lluna, Raimon, Josep Mª Farràs, The Soul Beams o Los Diablos entre altres. Toquen blues elèctric tan clàssic i contemporani. La formació són Ana Cien (veu), Pepo Figueras (guitarra), Pep Coca (baix) i Oriol Cot (bateria). Els escoltareu en una "Maqueta".
BIGBLACK RHINO – COME BACK HOME 

"Bigblack Rhino" són una banda de Girona. Aquest quartet va néixer l'any 2015. La formen Núri Mancebo (veu), Gerard Brugués "Pàkitsguitar" (guitarra), Xavier Pasqual (baix) i Francesc Sotillos "Cheka" (bateria). Arrelats a la música negra i fent una barreja de rock, soul, funk i blues d'alt voltatge. El seu primer treball en format EP amb 5 temes propis "Come Back Home"


DONE GOT YOUNG (JANAFSE BROTHERS) "Done Got Young" de Barcelona un duet format pels germans Janafse. Des dels 2015 Fady (guitarra i veu) i Sami (harmònica) busca'n les arrels del blues. Tenen un repertori de ritmes africans, boogie woogie, blues de Chicago i blues a l'estil del Delta del Mississippi. Tenen difernts singles ara àlbum de debut "Done Got Young", on col•labora Little Jordi al baix. 

LOS WINTER – WINTER ALIVE! 

"Los Winters" banda tribut a Johnny Winter. Varen néixer l'any 2014 just després de la mort d'aquest mític guitarrista. Toquen cançons d'en Johnny i d'altres que ell versionava. Quartet format per Kpow Alburquerque (veu i guitarra), Pino Sambataro (bateria), Oskar González (guitarra) i Phineas Sánchez (baix). Han gravat en directe el disc "Winter Alive!"
DIENTESLARGOS – SHIRLASHEE

"Dienteslargos" des de Sevilla, un potent trio de Boogie 'n'Roll. La seva música va del blues al booggie passat pel rock and roll. La banda està liderada per l'andalús Pepe Delgado (veu i guitarra) l'acompanyen Nico Bech (baix) i Joaquin Perez (bateria). Tenen un nou àlbum "Shirlashee"


MOTA BLUES – MOTA BLUES 2 "Mota Blues" són un trio d'Asturies. Aquesta banda de blues-rock va néixer a finals del 2012. Toquen composicions pròpies que expressen el vocabulari del carrer i la manera de fer dels bluesmen i músics que els han influït. A la formació hi ha Chino el Indio (veu i guitarra), Matt Airey (baix) i Rubén Mol (bateria). Ja han gravat un segon disc "Mota Blues 2".

La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.