Google

25 de maig 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 25 Maig - 4 Live International Blues Bands

Blues en directa amb 4 bandes internacionals. Primer el concert des de Gijon amb la potent banda espanyola Cesar Crespo & The Pinballs Blues Party  Feat. Robbie Egocheaga. De Pennsylvania i amb una llarga trajectòria el bluesman Gene "Birdlegg" Pittman concert gravat a Madrid. Més blues en directa amb els canadencs Holly Hyatt And Jon Burden i el quart concert serà Billy Price Band un músic que fa més de 30 anys que està vinculat a la música. 

Escolta el programa ♫ Listen Radio Show


New post & podcast every week


CESAR CRESPO & THE PINBALLS BLUES PARTY 
Feat. ROBBIE EGOCHEAGA (Spain)
LIVE AT THE SAVOY 


"Cesar Crespo & The Pinball's Blues Party Feat. Robbie Egocheaga" presenten l'àlbum gravat al Savoy Club de Gijon l'any 2016 "Live At The Savoy". Són una potent banda de blues, rythm & blues, jump blues, boogie, rock and roll i molt més. Al cantant de Gijon Robbie Egocheaga l'acompanyen el guitarrista madrileny Cesar Crespo i la seva banda The Pinballs formada per Carlos "King Bee" Arsuaga (bateria), Javier "Boogie Man" Diaz (piano), Javier Fernandez (baix) i Martin Garcia (sax). BIRDLEGG (USA) – THE BLUES TORNADO LIVE 

"Birdlegg" és nascut a Pennsylvania l'any 1947. Gene Pittman de nen ja va tenir una harmònica i a casa seva es vivia el blues. Va formar la seva primera banda Tight Fit Blues Band l'any 1980. Una gravació de "Solo Blues" que celebra el seu 30e aniversari. "The Blues Tornado Live" produït per Jay Bee Rodriguez i s'ha enregistrat a la sala Clamores de Madrid. La banda són Gene "Birdlegg" Pittman (veu i harmònica), Gabriele Del Vecchio (piano), Luis Guru Carpipizo (sax), Jay Bee Rodriguez (guitarra), Alex Iribas (baix) i Alberto San Miguel (bateria). 
HOLLY HYATT AND JON BURDEN (Canada) – SHUFFLIN' THE BLUES 

"Holly Hyatt And Jon Burden" són un duet canadenc. Ja fa anys que toquen junts en diferents estils blues de Chicago, blues del Delta, i també blues propi. "Shufflin' The Blues" (Frank Roszak Prootions) és un àlbum gravat en directa a The Silverton Gallery a la Columbia Britanica al Canada. És el seu tercer treball, s'ha gravat en acústic i també elèctric. Format pel trio Holly Hyatt (veu i baix), Jon Burden (veu i guitarra) i Marvin Walker (bateria). 


BILLY PRICE BAND (USA) – ALIVE AND STRANGEBill Pollak és el nom del músic Billy Price, fa més de trenta anys que està vinculat en el món de la música. Toquen diferents estils en aquest temps. Va ser l'any 1990 que formar la banda "The Billy Price Band" (Vizztone Label Group). També ha tocat amb Roy Buchanan i en duet amb Otis Clay. L'àlbum "Alive And Strange" és un treball ple de soul i blues, ha estat gravat en directa al Club Cafe de Pittsburgh la seva ciutat natal. 

La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.