Google

01 June 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 01/06/2017 - Entrevista a ROBBIE EGOCHEAGA "ROBBIE & THE SAVOY RUMBLERS" (en castellano)

Entrevista al cantant de Gijon Robbie Egocheaga presentació del seu disc de vinil. Per continuar amb el bluesman de Memphis Eric Gales. Des de Barcelona el quartet de Raul Del Moral & The Blues Trimmers. Escoltareu quatre vídeos gravats per Ramblin' Matt. De Nova York el més nou de Reverend Freakchin' Blues. Us vull presentar a Billy T Band des d'Oslo. 


New post & podcast every week 



ROBBIE & THE SAVOY RUMBLERS (Spain) 

Entrevista amb el cantant de Gijon "Robbie Egocheaga", presentació del seu nou disc de vinil de 12". 

En Robbie va ser lider de la mítica banda asturiana Los Cohetes. Actualment també canta amb Cesar Crespo & The Pinball's Blues Party. L'any 2016 va néixer la formació "Robbie & The Savoy Rumblers". Toquen un potent blues, rock and roll, jumps blues, r&b i boogie woogie. Des de Folc Records presenta versions de quatre clàssics. La banda que l'acompanya són: Cesar Crespo (guitarra), Javier Diaz (piano i hammond), Carlos Arsuaga (bateria), Javier Fernandez (baix), Dani Herrero (sax) i Agata Marrot (veus). 


ERIC GALES (USA) – MIDDLE OF THE ROAD 

El músic "Eric Gales" va néixer a Memphis l'any 1974. Guitarrista i cantant de blues-rock que amb quatre anys ja tocava la guitarra, els seus germans li varen ensenyar a tocar a l'estil de Jimmi Hendrix, Albert King o BB King. Escoltareu el seu nou treball discogràfic "Middle Of The Road". 















RAUL DEL MORAL & THE BLUES TRIMMERS (Spain)
WHEN WE HUMBLY PLAY THE BLUES 

"Raul Del Moral & The Blues Trimmers" son quartet de Barcelona. La seva música va del blues més rural al modern, combinat amb motown, soul i rock sureny. Banda formada per Raul Del Moral (veu i guitarra), Tito Bocanegra (baix), Fernando Tejero (piano i hammond) i Caspar St. Charles (bateria). Presenten l'àlbum de debut "When We Humbly Play The Blues". 


RAMBLIN' MATT (Spain) - THE LIVING ROOM SESSIONS



"Ramblin' Matt" és el Mateo Garcia cantant i guitarrista. Molt influenciat pels diferents estils de blues i d'altres musicals. "The Living Room Sessions" son 4 videos totalment improvisats sensa previ assaig, gravats en el menjador i l'habitació de casa seva. Ha fet servir quatre guitarres diferents. S'hi pot escoltar Delta blues, hillbilly blues, blues de les muntanyes del Mississippi i un instrumental clàssic. 




REVEREND FREAKCHIN' (USA) - PREACHIN' BLUES 

"Reverend Freakchin' Blues" és un músic establerta Nova York. Toca molt a l'estil de Rev. Gary Davis. Ha estat en diferents bandes com Soul Coughing, The Neptune Ensemble, The Soul Miners. Canta blues, espirituals o gospel. La seva última gravació és "Illogical Optimism" (Frank Roszak Promotions), un projecte de 3 interessants cd's. 















BILLY T BAND (USA) - RECKONING 

"Billy T Band" és un bluesman nascut a Nova York però que ja porta temps establert a Oslo. Ha acompanyat a grans músics com Eddie Kirkland al llarg de 12 anys i 10 anys tocan amb en Tom Russel o també ha acompanyat a Lightning Hopkins i Nancy Griffith. Ha tret el seu quart àlbum "Reckoning". 


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.