Google

15 June 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 15 Juny - 4 Bandas de Blues de España en Directe

Especial 4 grans bandes espanyoles en directa. Un quartet de luxe "Fede Aguado y Osi Martines + Txus Blues & Jose Bluefingers". Un vetera bluesman de Bilbao "Doctor Blues". Un potent quintet andalús Mr. Groovy And The Blue Heads. Des de Catalunya un gran duet amb bons convidats Swamp Preachers.

New post & podcast every week 



FEDE AGUADO Y OSI MARTINEZ + TXUS BLUES & JOSE BLUEFINGERS
JUNTOS Y REVUELTOS 


4 grans bluesmen junts "Fede Aguado y Osi Martines + Txus Blues & Jose Bluefingers". Presenten en directa "Juntos y Revueltos". Gravat dins del Cicle de Blues & Boogie al Centre Cultural Collblanc a La Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat el novembre del 2016. "Txus Blues & Jose Bluefingers" porten ja molts anys tocant blues junts. "Fede Aguado y Osi Martínez" durant molt de temps han tocat junts, actualment toquen en solitari. Tots quatre porten una llarga trajectòria dins la música. Toquen un blues crític, irònic i amb molt d'humor, temes propis i versions adaptades, cantades en castella. 



DOCTOR BLUES - LIVE PLATERUENAN DURANGO 

"Doctor Blues" és el bluesman de Bermeo Gotzon Monasterio. Ha format part de bandes llegendàries de Bilbao des dels anys 70, són ja més de 40 anys i ha tocat diferents estils al llarg d'aquests tems. Actualment una malaltia li ha fet deixar els escenaris. En Gotzon ha escrit un llibre de les seves memòries anomenat "Doctor Blues Memorias Autobiograficas" es tracta d'un recorregut per aquests més de 40 anys que ha dedicat a la música. L'escoltareu en una antiga gravació en directa, reeditat aquest any "Live Plateruenan Durango", està remasteritzat de nou i ara es en format EP. 
















MR. GROOVY AND THE BLUE HEADS
UNA NOCHE EN BILBAO 



"Mr. Groovy And The Blue Heads" un quintet que porten ja 12 anys tocant. Més de 1000 concerts i 5000 dels seus albums venuts. Són músics de diferents països reunits a Andalusia. Una formació que canten en castalla i angles. Toquen blues, swing, rock and roll, funk o rhythm and blues. La banda són Mr. Groovy (veu i harmonica), Javi Bermudez (baix), Philip Pearson (guitarra), Fran Mangas (sax) i Andrés (bateria). El seu cinquè disc és en directa "Una Noche En Bilbao" el varen gravar a la plaça Nova el 23 d'agost del 2016. 




 SWAMP PREACHERS
LIVE AT SAND BEACH CLUB – BLUES, SAND, VINO & FUN



Des de Catalunya els "Swamp Preachers". Un potent duo que combina el blues amb el soul, el country i altres ritmes nord-americans, tot plegat amb un so molt pantanós. Format per Little John Revel (veu i harmònica) i Spelt Seed Tony (Veu i guitarra). Toquen amb energia, humor i dinamisme. Presenten l'àlbum en directa "Live At Sand Beach Club – Blues, Sand, Vino & Fun". Un treball ple de versions de clàssics. Hi col·laboren Franky Lightning (bateria), Jodie Cash (veu) i J.J. MoLickertitty (baix). 





Blooger: http://bit.ly/YXmWB6

Ivoox: http://redhotblues.ivoox.com/

Facebook: 
https://www.facebook.com/josep.palmadaverdier
https://www.facebook.com/Red-Hot-Blues-1412695962388279/ https://www.facebook.com/groups/339070489806963/?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/redhotblues1996

Instagram: https://www.instagram.com/redhotbluesradioshow/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzvU79_OkWlEr5FNezzN3-Q

Email: redhotblues@hotmail.com

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.