Google

22 June 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 942 - 22/06/2017 - Entrevista a FREDY HARMONICA (en catala)

Entrevista a "Fredy Harmonica" presentació del seu nou àlbum "Stop That Train". També les novetats de la banda americana "Delta Moon". Els cantants i guitarristes "Mick Kolassa & Mark Teleska". Un interessant trio australià "Lazy Eyes". El blues-rock de "Popa Chubby". Des d'Oklahoma "Levi Parham". La cantant i compositora "Gina Sicilia". 


                                                  New post & podcast every week 



FREDY HARMONICA & THE CONCEALERS (Spain)
STOP THAT TRAIN 

Entrevista a "Fredy Harmonica" per presentar el seu nou àlbum.. 

En Fredy va tenir la seva primera harmònica a 18 anys. Volia aprendre a tocar aquest instrument i va tenir dos grans mestres en Txus Blues i en Joan Pau Cumellas. Ha tocat en jams i també ha tocat en l'espectacle Blues de Circ. Va fundar la banda The Clean Pockets. Juntament amb el guitarrista Adria Heredia crearen el duet Muddy Puddles. Actualment ha gravat un EP amb la seva nova banda "The Concealers" anomenat "Stop That Train", amb cançons pròpies i un estil directe i personal. 


DELTA MOON (USA) – CABBAGETOWN 

"Delta Moon" es va formar casualment d'una reunió en una botiga d'Atlanta. Els fundadors son Tom Grey i Mark Johnson. La banda ha reunit diferents premis al llarg dels anys el 2003 que va guanyar el International Blues Challenge. Tenen nou disc "Cabbagetown" (Blind Raccoon). 















MICK KOLASSA & MARK TELESKA (USA)
YOU CAN'T DO THAT 

"Mick Kolassa & Mark Teleska" toquen bon blues junts. Tots dos músics són cantants i guitarristes. En Mick també és bateria i fa unes quantes dècades que toca blues. En Mark a més toca el baix i també té una àmplia trajectòria com a músic. A tos dos els uneix el blues i els Beatles. Presenten l'àlbum "You Can't Do That" (Frank Roszak Promotions).


LAZY EYE (Australia) – POCKET THE BLACK 



"Lazy Eyes" són un interessant trio australià. Guanyadors l'any 2015 dels premis "Australian Blues Music Awards" i del "Memphis Blues Challenge". La banda són Evan Whetter (veu, hammond i harmonica), Erica Graf (veu i guitarra) i Mario Marino (bateria). Presenten nou àlbum "Pocket The Black" (Frank Roszak Promotions). 





POPA CHUBBY (USA) – THE CATFISH

"Popa Chubby" el seu nom és Ted Horowitz. Porta ja més de 25 anys en l'escena música del blues-rock. Aquest guitarrista i compositor té ja molts discos gravats. Ara presenta un nou treball discogràfic "The Catfish" (Rick Lusher Blues Radio Promo). 















LEVI PARHAM (USA) – AN OKIE OPERA

"Levi Parham" cantant i compositor d'Oklahoma. Té moltes influències de Muddy Waters, Howlin Wolf, Leadbellly, Van Morrison, Sam Cooke o Willie Dixon. Toca diferents estils del blues, folk, soul, rock i country. Escoltareu el que va ser el seu àlbum de debut l'any 2013 anomenat "An Okie Opera" (Continental Record Services)


GINA SICILIA (USA) – TUG OF WAR 




De Nashville és la cantant i compositora "Gina Sicilia". D'ella diuen que és una de les grans noves veus del blues. La seva música té molta influència del blues així com d'altres estils r&b, country, doo-wop, jazz, soul o pop. Han gravat "Tug Of War" (Frank Roszak Promotions).








Blooger: 
http://bit.ly/YXmWB6

Ivoox: 
http://redhotblues.ivoox.com/

Facebook: 
https://www.facebook.com/josep.palmadaverdier
https://www.facebook.com/Red-Hot-Blues-1412695962388279/ https://www.facebook.com/groups/339070489806963/?fref=ts

Twitter: 
https://twitter.com/redhotblues1996

Instagram: 
https://www.instagram.com/redhotbluesradioshow/

YouTube: 
https://www.youtube.com/channel/UCzvU79_OkWlEr5FNezzN3-Q

Email: 
redhotblues@hotmail.com

Postal Address:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.