Google

20 de juliol 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 945 - 20/07/2017 - 8 New Blues Records

Avui ús portaré a un recorregut pel blues internacional. La gran veu de Thornetta Davis. Un fantastic quintet de blues català The Saturday Blues Project. Blues i música negra amb Boo Boo Weavils. Tres guitarristes americans un de Nova York Cris Bergson, de Denver John Wells i des de Florida Sean Chambers. Un virtuós de la guitarra slide Michael Messer's Mitra. Per acabar el programa amb Tomaccos que fan country i hillbilly. New post & podcast every week  


THORNETTA DAVIS (USA) – Honest Woman 

"Thornetta Davis" cantant i compositora de blues de Detroit. Va ser coronada l'any 2015 com a "Detroit's Queen of the Blues". Ha gravat el seu quart àlbum "Honest Woman" (Frank Roszak Promotions). 


THE CHRIS BERGSON BAND (USA) – Bitter Midnight 

"Chris Bergson" un guitarrista de Nova York i criat a Somerville, Massachusetts. Chris és un dels grans talents actuals. Te un nou treball "Bitter Midnight" (Continental Record Services), és el seu vuitè disc.BOO BOO WEAVILS (Spain) – Who The Hell Are The 

"Boo Boo Weavils" són una formació de Madrid. Aquest quartet de blues va néixer l'any 2014. Toquen blues i també música negra en general, combinant diferents estils. Han enregistrat l'àlbum de presentació  de la banda "Who The Hell Are The". 


THE SATURDAY BLUES PROJECT (Spain) - Any Saturday 

"The Saturday Blues Project" són cinc músics de Capellades i Vallbona d'Anoia. El blues és l'estil de referència de la formació, però també toquen altres estils com ara el country, funk o blues/rock. Tenen un nou disc "Any Saturday". 

JOHN WEEKS (USA) – Dark Angel 

"John Weeks" és un guitarrista de Denver. En els anys 70 va tenir l'experiència d'actuar per Europa. Aquest músic a principis dels 90 va viure a Paris. Té un nou enregistrament discogràfic "Dark Angel" (Frank Roszak Promotions).SEAN CHAMBERS (USA) – Trouble And Whiskey 

"Sean Chambers" músic de blues, soul, country i rock. L'any 1998 va començar la seva carrera en el blues. L'any 2003 que va acompanyar al llegendari Hubert Sumlin. Ara amb nou disc "Trouble And Whiskey" (Rick Lusher)


MICHAEL MESSER'S MITRA (UK) – Call Of The Blues 

"Michael Messer's Mitra" són un trio britànic. Aquest músic fa més de 30 anys que s'inicia en aquesta carrera. És un virtuós de la guitarra slide i un innovador del blues. Presenta el seu àlbum de debut "Call Of The Blues". 

TOMACCOS (Spain) – Easyhill, TN. 
"Tomaccos" neix gràcies a Captain Edward Mill. La seva música és country, hillbilly i també la música dels colons francesos. Presenten una combinació musical ballable i divertida. Aquest quintet ha gravat l'àlbum "Easyhill, TN.". 


Blooger: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube:

Email: 

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.