Google

14 September 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 950 - 14/09/2017 - Entrevista a BIG MAMA MONTSE (en catala) - Societat de Blues de Barcelona

Entrevista  amb "Montse Pratdesaba" mes coneguda com a "Big Mama Montse". Per seguir després amb diferents novetats discogràfiques com "The Blues Wolf Gang" són un quintet de Madrid. "Andy T Band" un bluesman de Nashville.  "Juan Cruz Barrueco" un bluesman argenti. "Hector Anchondo" va créixer i a l'hora es forma a Missouri. 




SOCIETAT DE BLUES DE BARCELONA 


Entrevista a "Montse Pratdesaba" coneguda com a "Big Mama Montse" que és la presidenta de la "Societat de Blues de Barcelona"


Una associació que porta ja 12 anys fomentant i contribuint a la difusió del blues. Parlarem de les diferents activitats que organitzen, actualment hi ha tres convocatòries molt interessants a destacar. El "VIIè Concurs de Blues per a Nous Talents", una "Beca per Gravar a l'Estudi del Salamandra" i el Concurs de blues del "8e European Blues Challenge". I si t'agrada el blues fent-te soci












THE BLUES WOLF GANG (Spain) – Blues Intravenoso 



"The Blues Wolf Gang" són un quintet de Madrid. Sense perdre les arrels del blues en el seu so hi ha també molt de funk, rock i jazz. Els músics que la formen són Luiz Dos Odé (veu i harmònica), Sergio Álvarez (guitarra), Diego Merino (baix), Roberto Natal (bateria) i Álvaro Montoya (teclats). Presenten l'àlbum "Blues Intravenoso", ple de versions de grans clàssics.





ANDY T BAND (USA) - Double Strike 

"Andy T Band" un bluesman de Nashville. Aquest guitarrista toca un blues tradicional renovat i fresc. En aquest nou disc "Double Strike" (Rick Lusher Blues Radio Promo), el músics convidats són el cantant "Alabama Mike"Anson Funderburgh a la guitarra i també el cantant Nick Nixon. En aquesta gravació compta amb vuit músics mes dins d'una potent secció rítmica i de vents. 
















JUAN CRUZ BARRUECO & DEVOTO BLUES (Argentina) 

"Juan Cruz Barrueco" és un bluesman argenti. Aquest guitarrista i cantant toca west coast i també blues de Texas i Chicago dels anys 40, 50 i 60. Ès fill de guitarrista professional i viu a Espanya des de l'any 2006. És un músic habitual ja del circuit nacional. Ha tocat amb en Tonky de la Peña i ha acompanyat també a Rob Stone Dani del Toro entre d'altres. Juntament amb la seva banda "Devoto Blues" presenten un àlbum de debut. 


HECTOR ANCHONDO (USA) - Roll The Dice 


"Hector Anchondo" va créixer en una granja de Missouri. Es va formar molt escoltartan't vell blues, bluegras i música llatina. La guitarra l'agafa d'adolescent. Ha actuat amb bluesmen com Johnny Winter, Bernard Allison, Magic Slim, Samantha Fish o Mr Sipp. El 2013 i 2014 guanyar diferents premis els "Omaha Entretainment And Arts Awards" i també "Nebraska State Blues Challenge". Ha gravat nou àlbum "Roll The Dice" (Frank Roszak Promotions). 






Blooger: 

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram:

YouTube:

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.