Google

21 de setembre 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 951 - 21/09/2017 - 7 Bandes de Blues de España

Avui blues espanyol amb 7 bandes. Sleepy Roosters blues de Chicago des de Madrid. All Ways Blues amants del blues, funk i la música negra. Even Blues toquen clàssics del blues, estàndard de jazz, soul i swing. Jay Bee Rodriguez & Itziar Yagüe duet de blues acústic. Knock Out Blues Trio són una formació de Figueres. Sara Gee & Ramblin' Matt recopila'n cinc anys de música junts. Blues Lee són una banda de blues de Madrid. 


New post & podcast every week  SLEEPY ROOSTERS – Chicago Roosters 
"Sleepy Roosters" banda formada a Madrid el 2013. Va néixer gràcies a tres apassionats del blues de Chicago. Aquest trio de blues són Sergio "Brown Sugar" Fernandez (veu), Iñaki Moreno (guitarra) i Nono Mellado (harmònica). Busquen el so del blues afroamericà dels anys 50 i 60. Presenten nou àlbum "Chicago Roosters". 


ALL WAYS BLUES – La Quar Stage

"All Ways Blues" va néixer el 2015. Va sorgir d'unes jam-sessions entre amants del blues, funk i la música negra en general. Qui són Joan Escudero (guitarra i veu), Joan Miquel Duran (guitarra), Xarli Cros (baix), David Mendoza (teclat), Quim Roca (harmòniques) i Jemi Juanola (bateria). Han gravat el disc "La Quar Stage", en directa a Santa Maria de La Quar al Berguedà.

EVEN BLUES – Maqueta 

"Even Blues" grup que va sorgir l'any 2011 de la mà d'Angels Vilaro (veu) i Joan Fabrega (guitarra). La música que toquen són clàssics del blues, estàndards de jazz, soul, swing i pop rock. Es presenten en format duo i quintet amb Marcel Alonso (harmònica), Joan Anton Calvet (baix) i Roger Guardia (bateria). Els escoltareu en una "Maqueta"


JAY BEE RODRIGUEZ & ITZIAR YAGÜE – Acoustic"Jay Bee Rodriguez" gran guitarrista de slide i elèctrica i ha format la banda "Blues Line" de Madrid. "Itziar Yagüe" és una de les grans veus del blues nacional, versiona a Bessie Smith, Lizzie Miles i Memphis Minnie entre d'altres, toquen blues acústic del Delta del Mississippi i de Chicago. Els escoltareu en unes gravacions "Acoustic", versionant a grans dames del blues.

KNOCK OUT BLUES TRIO – Maqueta 

"Knock Out Blues Trio" són una formació de Figueres. Tenen moltes influències del blues, rock, jazz i el soul. La banda està formada per Mark Bahamonde (guitarra i veu), Ricard Vives (baix) i David Gálvez (bateria). Conten amb la col·laboració d'Albert Künzi (teclats). Presenten una "Maqueta" on versionen a clàssics del blues.
SARA GEE & RAMBLIN MATT
15 Lucky Shots: The Originals Collection 

"Sara Gee & Ramblin' Matt" dos músics que viuen la música intensament d'ençà que es varen conèixer el 2013. Tant la Sara com en Mateo són cantants i guitarristes. Els escoltareu en l'àlbum "15 Lucky Shots: The Originals Collection" on recullen 9 àlbums d'unes gravacions fetes entre els anys 2013 i 2017. Hi escoltaràs diferents estils, blues de Chicago, country blues, rockabilly, country rock o southern rock. 


BLUES LEE – Vol 1 
"Blues Lee" són una banda de blues de Madrid. Així es com defineixen ells "Banda de Blues callejero, gamberro, adrenalinico y desopilane". Formada per Victor Sanchez (veu i guitarra), Victor Saiz (harmonica), Jorge Rodriguez (guitarra) i Adrian Carrera (bateria). Presenten el seu nou EP de cinc cançons "Vol 1".
Blooger: 

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram:

YouTube:

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 17740 
Vilafant Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.