Google

19 October 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 954 - 19/10/2017 - Entrevista a TRIZIA BAND (en castellano)

Entrevista a "Trizia Band" presentació de seu l'àlbum de debut "Predestinados". "Miguel Mississippi Martinez" blues fet a Granada. "Mr. Sipp" se'l coneix com a "The Mississippi Blues Child". "Watermelon Slim" és el guitarrista i cantant Bill Homans d'Oklahoma. 




New post & podcast every week 



TRIZIA BAND (Spain) – Predestinados 

Entrevista a Trizia i Jose Ortega són la formacio Trizia Band presentació de l'àlbum de debut "Predestinados". 

"Trizia Band" són una formació de Sevilla. Trizia una cantant sevillana que a 13 anys guanya el seu primer premi. L'any 2006 participa a Operacion Triunfo i el 2015 finalista a Factor X. Juntament amb Jose Ortega (Master Lesson) guitarrista. Actualment la música que canta és blues, jazz, swing o soul. Debut amb "Predestinados" un treball inspirat en els grans músics de blues i jazz. Els acompanyen 14 músics que formen una bona secció rítmica i de vents.



Altres Novetats Discogràfiques 


MIGUEL MISSISSIPPI MARTINEZ (Spain) – Live At Bar Art Decco" 

"Miguel Mississippi Martinez" blues fet a Granada. A 18 anys li regalen una guitarra i aquí comença el seu interès per la música. L'han influenciat diferents estils com el blues, country, folk o rock and roll. Us presento tres videos gravats al "Live At Bar Art Decco" de Granada per "Nove Productions Company" i també us vull fer escoltar la cançó "Walkin Blues" que es va enregistrar en una casa particular. Aquí podeu veure altres vídeos amb el seu blues.
















MR. SIPP (USA) - Knock a Hole In It 

"Mr. Sipp" se'l coneix com a "The Mississippi Blues Child". És un guitarrista nascut l'any 1976 McComb. Part de la seva carrera l'ha desenvolupat en dins del gospel com a productor i músic d'estudi. També s'endinsa en el blues sota la influència de grans bluesmen. L'any 2014 guanya en el "International Blues Challenge" de Memphis. Presenta un nou àlbum "Knock A Hole In It" (Frank Roszak Promotions)



WATERMELON SLIM (USA) - Golden Boy 


"Watermelon Slim" és el guitarrista i cantant Bill Homans d'Oklahoma. En la seva carrera ha estat vinculat a diversos músics com John Lee Hooker, Robert Ceay, Bonnie Raitt o Champion Jack Dupree. El seu primer àlbum va ser Merry Airbrakes l'any 1973. Va estar a Vietnam, és periodista, historiador i conductor de camions. Guanyador i nominat a nombrosos premis de blues. Ara ha enregistrat amb la seva banda habitual "The Workers", el dotze àlbum "Golden Boy" (Dixiefrog Records).











Facebook:





Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.