Google

16 November 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 958- 16/11/2017 - 5 New Blues Records

Avui us convido a escoltar a 5 grans bandes. "Blues Train" uns bluesmen de primera fila dins del panorama nacional espanyol. Chris Barnes" cantant amb més de 30 anys vinculat a la música. "John Primer & Bob Corritore" aquests dos veterans presentant blues de Chicago. "Adrianna Marie" una de les noves veus del blues, r&b, jazz i soul. "Monster Mike Welch And Mike Ledbetter" formen part de la nova generació de bluesemen.




                      Escolta el programa ♫ Listen Radio Show 



                              New post & podcast every week 




BLUES TRAIN (Spain)
Con: Mingo Balaguer & Alex Caporuscio



"Blues Train" són tots bluesmen de primera fila dins del blues nacional. Una potent banda formada per: Mingo Balaguer (veu i harmònica), Alex Caporuscio (veu i guitarra), Paul San Martin (veu i piano), Jorge Otero "Jano" (baix), Carlos Malles (bateria) i Alberto Cosgaya (guitarra). Presenten "Blues Train" un àlbum ple de versions de clàssics del blues dels 50 i 60 de Chicago a Memphis i de New Orleans a Texas.





CHRIS "BAD NEWS" BARNES (USA)
Hokum Blues 

"Chris Barnes" porta més de 30 anys com a cantant, actor, còmic, escriptor i músic. Ha enregistrat nou disc "Hokum Blues" (Vizztone Label Group). El nom del àlbum és d'un gènere de cançons humorístiques de caràcter sexual que es cantaven entre els anys 30 i 40 les que escoltareu son de Tampa Red i The Hokum Boys. L'acompanyen Steve Guyger (harmonica), Jimmy Vivino (guitar), Will Lee (baix) Shaw Pelton (bateria) i Bette Sussman (piano).
















JOHN PRIMER & BOB CORRITORE (USA)
Ain't Nothing You Can Do! 

"John Primer & Bob Corritore" aquests dos veterans presentant blues de Chicago. En "John Primer" és guitarrista i cantant de Minneapolis. "Bob Corritore" harmonicista i locutor d'un programa de blues a la ràdio. Han tret el segon àlbum junts "Ain't Nothing You Can Do!" (Delta Groove Music). Hi col·laboren Henry Gray i Barrelhouse Chuck al piano, Big Jon Atkinson i Chris James a les guitarres, Troy Sandow i Patrick Rynn al baix i Brian Fahey a la bateria.


ADRIANNA MARIE AND HER ROOMFUL OF ALL-STARS (USA)
Kingdom Of Swing 



"Adrianna Marie" és una de les noves veus del blues, r&b, jazz i soul. Els seus pares tenien la formació "The Carolee Singers" on ella a 10 anys ja hi cantava. La seva veu ens transporta als clubs de blues i jazz dels anys 30, 40 i 50. Debuta amb l'album "Kingdom Of Swing" (Vizztone Label Group). Hi col·laboren L.A. Jones, Duke Robillard, Junior Watson, Bob Corritore i la impressionant secció de vents The Roomful Horns. 





MONSTER MIKE WELCH AND MIKE LEDBETTER (USA)
Right Place, Right Time 



"Monster Mike Welch And Mike Ledbetter" formen part de la nova generació de bluesemen. "Monster Mike Welch" és guitarrista de l'àrea de Boston a 11 anys ja s'interessar pel blues. "Mike Ledbetter" guitarrista de Chicago ha cantat, opera i ara s'endinsa en el blues, soul i r&b. Han gravat un disc junts "Right Place, Right Time" (Delta Groove Music). Compten amb els músics Anthony Geraci (piano), Rinnie James Weber (baix) i Marty Richards (bateria). Hi col·laboren Laura Chavez (guitarra), Sax Gordon i Doug James (sax).










Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.