Google

23 November 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 959 - 23/11/2017 - 8 New Blues Records

Nova sessió de blues amb: "Chino & The Big Bet" la banda de l'argentí Hernán Serna. "Annee 2CU" és una cantant de Nova Zelanda. "Chickenbone Slim" un bluesman de la vella escola. "Sunday Wilde & Reno Jack" blues fet a Canada. "Anthony Rosano & The Conqueroos" una banda nascuda l'any 2012 a l'estat de Virginia. "Cassie Keenum & Rick Randlett" junts proposen bon blues des de Florida. "Joel DaSilva" és un bluesman nascut a la ciutat del blues Chicago. "Barcelona Guitar Duet" està format per dos músics catalans.  



                      Escolta el programa ♫ Listen Radio Show 


New post & podcast every week 



CHINO & THE BIG BET (Spain)
Lovin' Greed 



"Chino & The Big Bet" és la banda del guitarrista i cantant argenti Hernán Senra. Toca blues, swing, jazz, manouche i d'altres estils. Aquest bluesman porta a Barcelona des de l'any 2001. Ha gravat un nou album "Lovin' Greed". La formació són: Chino veu i guitarra, Rod Deville al contrabaix i Giggs Nother a la bateria. 





ANNEE 2CU (New Zealand)
This Time, Cap'n 

"Annee 2CU" és una cantant de blues de Nova Zelanda. Des de principi de l'any 2000 ha format part de diferents bandes. L'any 2007 forma la seva pròpia formació musical. Amb influències de grans músics com Stevie Ray Vaughan, Big Mama Thornton, Etta James o Gary Moore. Ha gravat nou àlbum "This Time, Cap'n".















CHICKENBONE SLIM (USA)
The Big Beat 

"Chickenbone Slim" és un bluesman de la vella escola. Aquest músic de San Diego és guitarrista des del 2011 abans tocava el baix. Toc a l'estil del blues de Chicago, Texas i west coast blues, sota la influència dels mestres del blues clàssic. Ha gravat el que és el seu segon àlbum "The Big Beat" (Frank Roszak Promotions).


SUNDAY WILDE & RENO JACK (Canada)
Two 




"Sunday Wilde & Reno Jack" blues fet a Canada. Aquests dos músics tenen una llarga carrera musical. "Sunday Wilde" aquesta cantant interpretant blues i jazz ha guanyat molts premis. "Reno Jack" és un reconegut contrabaixista de rockabilly i cantant. Presenten junts el disc "Two"





ANTHONY ROSANO & THE CONQUEROOS (USA)
Anthony Rosano & The Conqueroos

"Anthony Rosano & The Conqueroos" una banda nascuda l'any 2012 a l'estat de Virginia. Combinen el blues clàssic amb el so modern del rock. Han rebut diversos premis i nominacions. Els músics són Anthony Rosano (veu i guitarra), Paul Warren (baix), Scott Smith (bateria) i Jeremy J.B. Bustillos (harmònica i sax). Ara amb nou treball discogràfic "Anthony Rosano & The Conqueroos" (Rick Lusher Blues Radio Promo). 
















CASSIE KEENUM & RICK RANDLETT (USA)
Hauntings

"Cassie Keenum & Rick Randlett" junts proposen blues des de Florida. La "Cassie Keenum" és una cantautora de blues, fa el seu debut discogràfic. Acumula premis i nominacions. En "Rick Randlett" és guitarrista de blues, porta en el món musical des dels anys 80 amb diferents discos gravats. Ara junts han enregistrat l'àlbum "Hauntings" (Frank Roszak Promotions). 


JOEL DASILVA (USA)
Everywhere From Here




"Joel DaSilva" és un bluesman nascut a la ciutat del blues Chicago. Aquest guitarrista, cantant i compositor, hi ha aprofundit en les arrels del blues de Chicago i també en la diferent música d'arrel americana. Presenta "Everywhere From Here" (Frank Roszak Promotions), un nou disc on vol captura l'essència del nou so del blues. 





BARCELONA GUITAR DUET (Spain)
On The Road




"Barcelona Guitar Duet" està format per dos músics catalans. Eugeni Gil i Lluís Cuadrench. Són un duet de guitarres elèctriques i acústica. Porten ja més de 20 anys de carrera. Toquen música instrumental sense etiquetes. Presenten blues, música d'arrel americana i també boleros o bossa nova. Han gravat el disc "On The Road".








Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.