Google

14 de desembre 2017

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 961 - 14/12/2017 - Entrevista a FLACO BARRAL (en castellano)

Entrevista a "Flaco Barral" la presentació del seu nou àlbum "Uyyyuyuy!!". "Karen Lovely" és una cantant de Porland. "Victor Aneiros" cantant, guitarrista i compositor gallec. "Hamilton Loomis" blues, r&b i funk des de Texas. "Trainman Blues" és una banda de Copenhaguen.  
New post & podcast every week FLACO BARRAL (Uruguay) – Uyyyuyuy!! 

Entrevista a "Flaco Barral" presentació del nou àlbum "Uyyyuyuy!!".

Músic nascut a Montevideo l'any 1945 i establert a Espanya des de l'any 1973. Cantant i compositor, toca el baix, banjo, guitarra, mandolina i d'altres. A mitjans dels 60 forma la seva primera banda. Toca Blues, Rock, Folk, músiques de la India i composicions pròpies. Moltes gravacions pròpies i col·laboracions. En aquest nou disc col·laboren 20 músics com Osi Martinez, David Bombo, Kapo Alburquerque, Kike Jambalaya, Fede Aguado, Ñaco Goñi o Tony de la Peña. 


"KAREN LOVELY" (USA) - Fish Outta Water 

"Karen Lovely" és una cantant de Porland. Amb una la seva potent veu ens presenta blues, roots, soul i blues rock. Ha estat guanyadora de diferents premis i també ha tocat per Estats Units, Canada i Europa. Presenta el seu sisè àlbum "Fish Outta Water" (Frank Roszak Promotions).
VICTOR ANEIROS (Spain) - Un Extraño Entre La Multitud 

"Victor Aneiros" és un cantant, guitarrista i compositor gallec. L'any 1999 comença la seva carrera musical. Se'l considera pioner en el blues a Galícia. Compta amb una extensa trajectòria arreu del país. Ha gravat el seu novè àlbum "Un Extraño Entre La Multitud". És un treball amb molt més rock que altres i amb una selecció cantada en castella.


HAMILTON LOOMIS (USA) – Basics "Hamilton Loomis" és un guitarrista de Texas. Els seus pares tenien una banda de doo-wop. Vivia la música en una casa plena d'instruments i discs. A 16 anys toca amb Bo Diddley que es va convertir amb el seu mentor, qui va tocar en dos dels àlbums d'en Hamiltton. Un músic que es mou en el blues, r&b i funk. Ara te nou àlbum "Basic" (Frank Roszak Promotions). 


TRAINMAN BLUES (Denmark) – Singles 2017 
"Trainman Blues" és una banda del blues de Copenhaguen. Toquen blues dels anys 50 amb tècniques de producció modernes. La formació són Richard Farrell (veu i guitarra), Ronni Boysen (guitar), Laust Nielsen (baix) i Thomas Crawfurd (bateria). Gravats en format vídeo i MP3 presenten 3 singles "Out Of Dust", "Walking Blues" i "Wholesome Treat"Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter:

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.