Google

04 de gener 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 963 - 04/01/2018 - 7 New Blues Records

Sessió de blues amb: "Leandro & The High Rollers" són una formació valenciana. "The Lucilles" presenten rhythm & soul des de Madrid. "North Mississippi Allstars" banda de blues, funk, soul i rock and roll. "The Romanticos" un trio amb un blues molt personal. "Godboogie" quartet canadenc de blues i rock 'n' roll. "R.D. Olson" una de les grans bandes d'Arizona. "Escuderos Del Blues" són un power trio de Santigo de Chile.New post & podcast every week LEANDRO & THE HIGH ROLLERS (Spain) – Time Is Good 


"Leandro & The High Rollers" són una formació valenciana. Va sorgir el 2010 arran d'unes jam sessions. Liderada per Leandro Yanguas influenciat pel blues, funk, r&b així com de grans bluesmen clàssics. Aquest sextet està format per Leandro Yanguas (veu i guitarra), Edu Olmedo (bateria), Moises Cerezo (baix), Alvaro Ponce (piano i hammond), Fede Fuster (sax) i Paquito Hickosky (trompeta). Debuten amb l'àlbum "Time Is Gold" (Gaztelupeko Hotsak)

THE LUCILLES (Spain) – Northern Exposure 

"The Lucilles" bon rhythm & soul des de Madrid. Des del 2010 al capdavant de la formació hi ha Lucille Hurt i Ando Cavaleiro. Toquen potent música negra soul, r&b i blues. A la banda són 11 músics, amb secció rítmica de vents i veus. Provenen de diferents països Espanya, Portugal, França, USA o Argentina. Presenten el seu segon disc "Northern Explosure" (Gaztelupeko Hotsak). Compten amb la col·laboració de 8 músics, totes les cançons són compostes per Lucille i Aldo. 
NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS (USA) – Player For Peace

"North Mississippi Allstars" banda de blues, funk, soul i rock and roll. La formació va ser fundada l'any 1996 pels germans Luther i Cody Dickinson. Són fills del llegendari productor de Memphis Jim Dickinson. D'aquest fet es varen interessar de joves per la música. Varen debutar en una gravació l'any 2000. Ara presenten un nou àlbum "Player For Peace". 


THE ROMANTICOS (Spain) – Good Vibrations"The Romanticos" un trio que presenta un blues molt personal. Liderat per Iker Piris (veu i guitarra) i al projecte l'acompanyen Riky Ávila (baix) i Adrián Carrera (bateria). Tenen la seva marca personal a l'hora de compondre i tocar blues de Chicago, swing amb tocs de funk i rhythm & blues. Han editat el seu tercer treball discogràfic "Good Vibrations" (Gaztelupeko Hotsak). Totes les cançons estan compostes per Iker Piris.
GODBOOGIE (Canada) – Play Music & Dance 

"Godboogie" quartet canadenc de blues i rock 'n' roll. Banda liderada per Jerome Godboo, que ja fa 30 anys que porta la seva música per Canada. Va guanyar el Blues Challenge 2014 del "Blues Foundation at Memphis", com a millor harmonicista. Han gravat nou àlbum "Play Music & Dance" (VizzTone Label Group). On tot són composicions pròpies.
R.D. OLSON (USA) – Keep Walking Woman 

"R.D. Olson" una de les grans bandes d'Arizona. Aquest vetera cantant, harmonicista i bateria, ja porta més de 35 anys vinculat al blues. Toca blues a l'estil de Chicago dels anys 40 i 50. Ha gravat un nou àlbum "Keep Walking Woman" (Doug Deutsch Publicity Service).


ESCUDEROS DEL BLUES (Chile) - Single: Arriba En Las Cordilleras"Escuderos del Blues" són un power trio de Santiago de Chile. Va néixer l'any 2007, En els seus orígens versionaven i amb el pas dels anys ja incorporaren temes propis de blues rock. Presenten el primer single anomenat "Arriba En La Cordillera", que formarà part del seu nou àlbum. Banda formada per Félix Garcia (guitarra i veu). Patricio Garcia (baix) i Juan José Nuñez (bateria).
Blooger:

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube:

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.