Google

11 de gener 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 964 - 11/01/2018 - Entrevista a QUIQUE BONAL "Q & THE MOONSTONES" (en castellano)

Entrevista a Quique Bonal de la banda Q & The Moonstones presenten nou àlbum. "Paul Barry Blues Band" blues des de Minnesota. "Brad Stivers" blues amb un so modern. "Ilana Katz Katz" és una violinista de blues. i altres ritmes. "Peter Parcek" guitarrista i cantant de l'àrea de Boston. 
New post & podcast every week
Q & THE MOONSTONES (Spain) – This & That Entrevista a Quique Bonal presentació del nou àlbum "This & That".

"Q & The Moonstones" un quartet de blues andalús. El blues com a base toquen temes propis i versions de blues de Chicago, swing, rock and roll i jazz amb tocs de funk i r&b. Varen debutar amb un EP l'any 2014. La banda la formen Quique Bonal (guitarra), Vicky Luna (veu), Nani Conde (baix) i Rafa Rabal (bateria). "This & That" és un nou disc produit per Mike Vernonamb grans col·laboracions Rick Eatrin, Anson Funderburgh, Julián Maeso, Jose Mena un total de 10 músics. PAUL BARRY BLUES BAND (USA) – Talk Is Cheap 

"Paul Barry Blues Band" blues des de Minnesota. Al capdavant el veterà l'harmonicista i cantant Paul Barry. Toca professionalment des dels anys 70. Als anys 80 toca amb William Clarke. En la decada dels 90 va ser músic a les formacions de Bobby Johnson i de Dave McCrae. Ha enregistrat un àlbum de debut "Talk Is Cheap". Hi ha cançons pròpies i versions de clàssics. L'acompanyen en diferents cançons vuit músics. 


BRAD STIVERS (USA) – Took You Long Enough 

"Brad Stivers" blues amb un so modern. De jova es va unir a un programa de bandes escolars a Califòrnia per aprendre a tocar instruments. S'interessa per les arrels del blues i els grans clàssics. El 2014 la primera banda d'en Brad "The Bad Cats Fat" va guanyar en el Blues Challenge local i va representar a la Societat de Blues de Colorado a Memphis. Des d'Austin nou disc "Took You Long Enough" (VizzTone Label Group). 


ILANA KATZ KATZ (USA) – Subway Stories "Ilana Katz Katz" és una excel·lent violinista. La seva música s'endinsa en el blues i en la música tradicional dels apalatxes. També és cantant, compositora, novel·lista i artista visual. Guanyadora del premi "Blues Music Ronnie Earl" i nominada a altres premis. Va debutar amb un àlbum l'any 2014. Ara presenta "Subway Stories" (VizzTone Label Group). Hi col·laboren Barry Levenston, Anthony Geraci i Sugar Ray Norcia. 
PETER PARCEK (USA) – Everybody Wants To Go To Heaven "Peter Parcek" guitarrista i cantant de l'àrea de Boston. Toca blues, jazz, folk i rock. Les seves influències han estat Eric Clapton, Peter Green, Skip James, Muddy Waters o B.B. King. La primera banda seriosa a la qual es va unir va ser Nine Below Zero. Ha tocat en enregistraments per a Pinetop Perkins i altres. Ha gravat nou disc "Everybody Wants To Go To Heaven" (Mark Pucci Media), on compta amb 14 músics. 
Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.