Google

18 de gener 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 965 - 18/01/2018 - Entrevista (en castellano) "LA VIDA EN BLUES" Teatro Musical

Entrevista per parlar de "La Vida En Blues" un espectacle de teatre i musica, tribut a les grans dames del blues. També us vull fer gaudir de "Albert Castiglia" fa més de 20 anys que està en l'escena del blues. "Alastair Greene" és guitarrista, cantant i compositor. "Bluet" un duet valencia de blues-jazzy. 
New post & podcast every week 
LA VIDA EN BLUES (Spain) - Teatre Musical


"La Vida En Blues" és un espectacle de teatre i música que mostra un recorregut per la història del blues mitjançant la biografia de 8 grans dames.

Entrevista per parlar d'aquesta obra de teatre musical que ha creat el dramaturg i director Joaquin Arias, i que està interpretada per la cantant i actriu Sonia Redondo i pel pianista Josep Benitez Vives, la fotografia va a càrrec de Daniel del Val.


"La Vida En Blues" un espectacle consta de 8 monòlegs teatrals liderats per diverses cançons de blues, cantades en directe i acompanyades al piano. S'explica la història d'unes dones que després d'anys de dolor en l'escenari i en la seva vida privada varen aconseguir el suficient valor per a desafiar les normes i perdre la por. L'obra parla la vida i música d'aquestes 8 grans dames Ma Rainey, Bessie Smith, Billie Holiday, Etta James, Aretha Franklin, Tina Turner, Janis Joplin i Amy Winehouse.

   


ALBERT CASTIGLIA (USA) - Up All Night 

"Albert Castiglia" fa més de 20 anys que està en l'escena del blues. Un bluesman amb moltes gravacions i concerts. El llegendari Junior Wells, el va agafar com a guitarrista en la seva banda l'any 1996. Des de l'any 2002 té banda pròpia. Ha gravat un nou treball discogràfic "Up All Night" (Rick Lusher Blues Radio Promo)
ALASTAIR GREENE (USA) - Dream Train 

"Alastair Greene" és guitarrista, cantant i compositor. Aquest trio el formen Alastair Greene (guitarra i veu), Jim Rankin (baix) i Austin Beede (bateria), combinen el blues i el Southern Rock. Amb influències de Stevie Ray Vaughan, Gov't Mule o Johnny Winter. Edita un nou disc "Dream Train" (Frank Roszak Promotions). On col·laboren Walter Trout, Mike Finnigan, Dennis Gruenling, Debbie Davies i Mike Zito. 


BLUET (Spain) - Maqueta


"Bluet" són un duet de Castello de la Plana. Aquesta formació toca blues-jazzy, soul, blues. rock i jazz. El duet el formen Nuria Pallarés (veu) i Joaquin Pinilla (guitarra), varen coincidir en diferents formacions i ara toquen en duet. Fan versions i així com algun tema propi. També han anat incorporant nous músics. Els escoltareu en una "Maqueta" del 2016. 
Blooger: 


Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.