Google

01 de febrer 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 966 - 01/02/2018 - Entrevista a JORDI ALVAREZ "BIG YUYU" (en catala)


Entrevista a Jordi Àlvarez de la banda Big Yuyu presentacio del nou àlbum. "Trevor Sewell" és un músic britànic de blues contemporani. "Travellin Brothers" presenten el primer single "A Better Day" del nou disc.
"Vargas Blues Band" blues rock amb Javier Vargas. "The Wild Ones" són una banda de rockabilly de Bèlgica."Richard Van Bergen & Rootbag" trio holandes de blues. Howlin Wolf" de nom Chester Arthur Burnett. "Elmore James" un llegendari bluesman.
New post & podcast every weekBIG YUYU (Spain) - Soulify Girl

Entrevista a Jordi Álvarez membre dels "Big Yuyu", presentació del seu nou àlbum. 

Són una banda de blues mallorquina nascuda l'any 2006. Un original power trio format per Jordi Àlvarez (veu i guitarra), Esteve Huguet (bateria) i Juan Amaro (baix). 

Han gravat el seu quart treball discografic "Soulify Girl". En ell hi ha composicions pròpies. Compten amb la col·laboracio de 10 amics i sota la producció de Santiago Campillo.TREVOR SEWELL (UK) - Calling Nashville 

"Trevor Sewell" és un músic britànic de blues contemporani. Ha estat molts anys com a músic de sessions. Guanyador de 9 premis principalment en els Estats Units i nominat 4 vegades als premis British Blues Awards. Acaba de gravar el seu novè àlbum anomenat "Calling Nashville" (Frank Roszak Promotions).
TRAVELLIN' BROTHERS (Spain) - Single: A Better Day

"Travellin' Brothers" una banda de 6 músics des de Bilbao. Formació guanyadora del "European Blues Challenge 2015" i finalistes en el "International Blues Challenge 2015" de Memphis. Presenten el primer single "A Better Day" inclòs en el que serà el vuitè àlbum "13th Avenue South" que sortira publicat el 23 de febrer. Un treball gravat a Nashville i produit per Brad Jones. Presenten estils variats blues, r&b, swing, soul amb tocs de gospel, jazz, funk o country.   VARGAS BLUES BAND (Spain) - Cambalache & Bronca 


"Vargas Blues Band" neix l'any 1990. Liderada per Javier Vargas guitarrista i cantant, fill d'argentins nascut a Madrid. Torna a Argentina on l'influenciaren bandes argentines i internacionals. Els anys 70 va a Nashville on toca amb grans músics de blues i rock. Torna a Espanya en els 80 on toca amb Miguel Rios. En Javier fusiona el blues amb el flamenc, jazz i boleros d'aquesta combinació en surt el que anomena blues llati. Ara nou disc "Cambalache & Bronca". 

THE WILD ONES (Belgium) - The Wild Ones "The Wild Ones" són una banda de rockabilly de Bèlgica. Formació nascuda a la dècada dels anys 80 i amb diferents gravacions. Aquest quintet han estat apartats de la música durant 27 anys, ara han tornat. Els són: Wild One Dee (veu), Jack O Roonie (baix), Big Brett (harmònica), Tony La Monica (guitarra) i Daniel Wang (bateria). Tornen i ho fan amb un nou àlbum "The Wild Ones" (Donor Company).

RICHARD VAN BERGEN & ROOTBAG (Netherlands) - Walk On In

"Richard Van Bergen & Rootbag" un trio holandes de blues. El guitarrista Richard Van Bergen s'ha inspirat en diferents estils al llarg de 30 anys de carrera musical. L'acompanyen en aquesta formació Roelof Klijn (baix) i Jody Van Ooijen (bateria). Escoltareu el seu nou disc "Walk On In" (Naked)


HOWLIN WOLF (USA) - Ain't Gonna Be Your Dog Vol. 1 


"Howlin Wolf" de nom Chester Arthur Burnett. Un bluesman nascut a West Point, Misissippi l'any 1910 i que mori a Hines estat d'Illinois el 1976. Guitarrista i compositor, tocava blues a l'estil de Chicago i Memphis. L'escoltareu en unes gravacions fetes per Chess Records anomenades "Ain't Gonna Be Your Dog Vol. 1".
  ELMORE JAMES (USA) - Slide My Blues

"Elmore James" de nom Elmore Brooks. L'any 1918 va nèixer a Richland estat de Mississippi i mori a Chicago l'any 1963. Va ser un excel·lent guitarrista. Tocava blues a l'estil de Chicago i del Delta del Missisippi. Des de Saga Records us vull fer escoltar les gravacions "Slide My Blues" enregistrades als anys 50


Blooger:

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube:

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.