Google

08 de febrer 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 967 - 08/02/2018 - 4 Live Blues Bands

Avui una selecció de blues en directa amb 4 formacions "Paul Lamb & The King Snakes" se'ls considera una de les millors bandes actuals de blues britànic. "Muddy Waters" una de les grans llegendes del blues. "The Blues Overdrive" blues des de Copenage. "Freddie Maguire" és un cantant italià de blues, rock and roll, funk, soul i rock. 

New post & podcast every week PAUL LAMB & THE KING SNAKES (UK) – Live At The Royal Albert Hall


"Paul Lamb & The King Snakes" se'ls considera una de les millors bandes actuals de blues britànic. El seu líder Paul Lamb (veu i harmònica) va aprendre a tocar l'harmònica de petit inspirat per Sonny Terry. A quinze anys va començar a tocar en clubs. A principis dels 80 va formar la banda "Blues Burglars", que després va passar a ser els actuals "The King Snakes". Ara nou àlbum "Live At The Royal Albert Hall" gravat a Londres l'any 2017, la banda que l'acompanya són Chad Struntz i Ryan Lamb (guitarra), Rod Demick (baix) i Dino Coccia (bateria). MUDDY WATERS (USA) – The Lost Tapes 

"Muddy Waters" de nom McKinley Morganfield. Va néixer l'any 1915 a Rolling Fork, Mississippi i va morir a Chicago l'any 1983. Un bluesman que va estar actiu entre els anys 1940 i 1980. Tocava  en elèctric i acústic, blues de Chicago i del Delta del Mississippi. Escoltareu "The Lost Tapes" són unes gravacions en directa. L'acompanya una formació de luxe Pinetop Perkins (piano), Pee Wee Madison i Sammy Lawhorn (guitarra), George "Harmonica" Smith (harmònica), Calvin "Fuzz" Jones (baix) i Willie "Big Eyes" Smith (bateria).
THE BLUES OVERDRIVE (Denmark) – Overdrive Live! 

"The Blues Overdrive" una banda de blues des de Copenage. Fundada l'any 2001, és considerada actualment com una de les grans bandes de blues a europeu. L'estil d'aquesta formació és blues contemporani a partir dels estils clàssics i moderns del blues. El disc "Overdrive Live!" s'ha gravat en el Smukfest, un dels principals festivals que té Dinamarca. La banda són Martin Olsen (veu i guitarra), Andreas Andersen (guitarra), Brother Birck (baix) i Louisian Boltner (bateria). 


FREDDIE MAGUIRE (Italy) - San Luis Blues Fest 2016 "Freddie Maguire" és un cantant italià nascut a Florencia. La música que presenta passa per diferents estils blues, rock and roll, funk, soul i rock. Té diferents enregistraments i ha oferit concerts arreu d'Europa i America. L'escoltareu en directa des de Mexic en el "San Luis Blues Fest 2016". L'acompanyen els músics Emiliano Juarez (guitarra), Christian Jimenez (teclat), Daniel Galvez (baix) i Ivan Hernandez (bateria). Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email:

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.