Google

15 February 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 968 - 15/02/2018 - 7 New Blues Records

L'actualitat del blues amb: "Hot Nasho And Himself Orquestra" és un multiinstrumentista. "Jimmy Barnatan & The Cocooners" són una banda de Santander. "Jimmy Carpenter" és un saxofonista Nord America. "Dani Wilde" la veu del blues modern britànic. "Erich Lindenthaler" cantant, guitarrista i compositor de Salzburg. "T-Bear & The Dukes" blues des de Suecia. "John Lee Hooker" una de les grans llegendes del blues. 




New post & podcast every week 



HOT NASHO AND HIMSELF ORQUESTRA (Spain) – Lain Down Thinking 




"Hot Nasho And Himself Orquestra" és un multiinstrumentista. Jose Ignacio Mena és un andalús, funda la primera banda l'any 1995, a partir del 2000 va formar part de diferents projectes. Resideix a Marbella, l'any 2007 Elmore Sanchez i ell funden la banda Hot Gamblers. Ha gravat el seu tercer àlbum "Lain Down Thinking". 




JIMMY BARNATAN & THE COCOONERS (Spain) – Bourbon Church

"Jimmy Barnatan & The Cocooners" són una banda de Santander. Liderada per Jimmy Barnatan és un artista polifacètic. Cantant de blues i de diferents estils, compositor i a també actor. La formació són: Ruben Rodriguez (bateria), Dani Simons (baix), Sergio Gonzalez (guitarra), Angel Camacho (road manager) i Jimmy Barnatan (veu), així com The Cocoonettes un cor de set veus femenines. Tenen un nou àlbum "Bourbon Church" (Gaztelupeko Hotsak).
















JIMMY CARPENTER (USA) – Plays The Blues 

"Jimmy Carpenter" és un saxofonista Nord America. Fa més de 25 anys que toca. Des del 2004 es mou per la zona de New Orleans. Hi ha treballa amb Tinsley Ellis, Walter Woflman, Jimmy Thackery i Mike Zito. Amb banda pròpia toca blues, r&b, funk i soul. El seu nou treball discogràfic és "Plays The Blues" (VizzTone Label Group)


DANI WILDE (UK) – Live At Brighton Road 



"DanI Wilde" és una de les joves promeses del blues modern britànic. Durant els últims 10 anys, aquesta cantant, guitarrista i compositora, ha actuat arreu del món. També ha format part de les principals llistes d'èxit. Té un nou doble àlbum "Live At Brighton Road" (VizzTone Label Group), Gravat en acústic i elèctric on l'acompanyen nou músics. 





ERICH LINDENTHALER (Austria) – Finger Lickng Line 

"Erich Lindenthaler" un cantant, guitarrista i compositor. És un músic de Salzburg. Dins la música que proposa hi ha blues, rock'n'roll, country i rock. La seva música té un estil molt personal i actual, tant a l'hora de compondre com de tocar els diferents estils. Presenta nou àlbum "Finger Lickng Line" (ATS Records). 
















T-BEAR & THE DUKES (Sweden) – Time Is A Healer

"T-Bear & The Dukes" banda liderada pel músic suec Torbjorn Solberg. Les seves influències són Albert King, Albert Collins, Freddie King i d'altres clàssics. Aquest magnífic cantant i guitarrista amb un gran quartet es mouen molt pel nord d'Europa principal Noruega. La seva nova gravació és "Time Is A Healer" (Westman Music). 


JOHN LEE HOOKER (USA) – The Complete 50's Chess Records 




"John Lee Hooker" una de les grans llegendes del blues. Va néixer a l'estat del Mississippi l'any 1917 a Clarksdale i mori a Los Altos l'any 2001 a California. Tocava country blues, Delta del Mississippi i blues elèctric. Gaudireu d'ell des de les gravacions "The Complete 50's Chess Records". 










Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter:

Instagram: 

YouTube:

Radio:

 Email:

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.