Google

22 February 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 969 - 22/02/2018 - Entrevista a JORDI LLAURENS "THE WALKING STICK MAN" (en catala)


Entrevista a “The Walking Stick Man” presentacio del seu tercer album “Rise Again”. "The Downtown Alligator" formació de blues i rhythm and blues. "Austin Young Band" són un jove trio de Colorado. “Benny Turner” bluesman texa germa de Freddie King.



Escolta el programa ♫ Listen Radio Show




New post & podcast every week



THE WALKING STICK MAN (Spain) – Rise Again



Entrevista al bluesman barceloni "The Walking Stick Man" presentació del seu nou àlbum "Rise Again"

"The Walking Stick Man" es Jordi Llaurens. Cantant, toca diferents instruments, també és productor, compositor i crea els seus propis cigar box.. A l'edat de 9 anys comença amb l'harmònica i posteriorment la guitarra. Comença professionalment l'any 1991 com a baixista. L'any 2010 el premi "Bluescat" com a millor artista de blues de Catalunya. El seu últim projecte ha sigut muntar un estudi de gravació analògic i vintage. És on ha gravat el seu tercer àlbum en solitari "Rise Again".



THE DOWNTOWN ALLIGATOR (Spain) – Journeyman Blues 

"The Downtown Alligator" formació de blues i rhythm and blues, amants de la música negra en general . Banda nascuda l'any 2007 a Madrid. Els han influenciat Freddie King, Little Milton o Ike & Tina Turner. Aquest quintet el formen Jorge Lera (harmònica), Adolfo Carrera (baix), Javier Planelles (bateria), Carlos Garcia (veu i guitarra) i Luis Resines (guitarra). Han enregistrat un  potent treball discografic "Journeyman Blues". 
















AUSTIN YOUNG BAND (USA) – Not So Simple 

"Austin Young Band" són un jove trio. El líder de la formació Austin Young és guitarrista i cantant nascut a l'estat de Colorado. Ha obtingut diferents premis de blues a la seva ciutat natal, arribats des de la Societat de Blues de Colorado. Tot mantenint-se fidel als elements tradicionals de Blues, Austin támbe ha incorporat en el seu repertori temes de rock, jazz i música evangelista. "Not So Simple" (VizzTone Label Group), és el seu segon àlbum. 


BENNY TURNER (USA) – MyBrother's Blues




“Benny Turner” toca blues texa. Aquest bluesman era el germà petit de Freddie King. De petit vivia molt el blues, va anar la família cap a Chicago i allà encara visqué més intensament aquesta música. S'ha inspirat en grans clàssics del blues fa les seves pròpies composicions. Ha gravat el nou disc “My Brother's Blues” (Blindraccoon).






No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.