Google

01 March 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 970 - 01/03/2018 - 8th European Blues Challenge

"8th European Blues Challenge" nova edició d'aquest concurs europeu de blues amb 21 bandes. "The Blues Prisoners" blues del Delta del Mississippi i de Chicago. "Sweer Bourbon" són un quintet holandes de blues, soul, rock i funk. "Slide Tracked" un duet britànic de blues format l'any 2017.
 


New post & podcast every week 



8TH EUROPEAN BLUES CHALLENGE 2018 

"European Blues Union" ha posat en marxa novament, el concurs de blues que ja és el "8th European Blues Challenge". 

Aquest any l'organitza l'associació de blues "Blues In Hell" a la localitat d'Hell a Noruega. Les actuacions seran al "Hell Amfi", els dies 16 i 17 de març. 

Són 21 els països participants hi els assessors de cadascun d'ells han escollit la banda de blues que els representarà en aquest concurs europeu. A l'associació "Blues Challenge Spain" s'hi han presentat 8 bandes. La formació guanyadora han estat "Johnny Big Stone & The Blues Workers" (Johnny Big Stone (veu i guitarra), Little Jordi (contrabaix i harmonica) i Reginald Vilardell (bateria). Avui escoltareu les 21 bandes europees finalistes que actuaran en aquesta nova edició. 


 THE BLUES PRISONERS (Spain) - Single: As A Saint   

Va ser l’any 1980 quan del Centre Penitenciari de Joliet a Illinois i durant l’actuació dels The Blues Brothers, dos presos aprofiten per escapar. Ara encara estan en cerca i captura, es fan dir "The Blues Prisoners". Actualment ja es pot dir la seva identitat Sergio Giunta (veu i guitarra) i Lluis Souto (harmonica). Van actuant per sales i clubs. Tocan blues tradicional del Delta del Mississippi i de Chicago. Són uns fugitius i no els és gens fàcil, gravar ja que la policia els busca. Tenen varies gravacions, N'he aconseguit un nou single "As A Saint", enregistrat per la plataforma digital Ac-qustic.



  
SWEET BOURBON (Nederland) - Night Turned Into Day 

"Sweer Bourbon" són un quintet holandes. Va néixer l'any 2014. Aquesta formació té com a base el blues amb tocs de soul, rock i funk. Després d'un àlbum en directa ara han gravat aquest d'estudi, amb temes d'ells "Night Turned Into Day ". 
















SLIDE TRACKED (UK) – Working So Hard 

"Slide Tracked" són un duet britànic de blues format l'any 2017. Tim Jones (veu i lead guitar), ha tocat amb Dick Heckstall-Smit, Bo Diddley o James Cotton. L'altre membre Richard Turner (veu, slide guitar), molt influenciat per Mississippi Fred McDowell, R.L Burnside o Willie Johnson. Debuten amb "Working So Hard" un EP de 5 temes escrits per Richard Turner. 




Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.