Google

08 de març 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 971 - 08/03/2018 - 7 New Blues Records

Una nova sesio de blues amb "Johnny Big Stone & Sweet Marta" amb blues de Texas, west coast i blues de Chicago. "Gordon Meier Blues Experience" formen part de l'escena del blues de l'oest de New Jersey. "Andrew Jojo Chapman" cantant de blues, rock, soul i música americana. "Molina Gonzalez" un bluesman que ens apropa al so del blues rural. "Lew Jetton" és un bluesman de Tennessee. "Big Joe Turner" un cantant de blues, boogie woogie, jump blues i rock and roll. "Son House" un bluesman del Delta del Mississippi. 

New post & podcast every week JOHNNY BIG STONE & SWEET MARTA (Spain) - Vol. 2"Johnny Big Stone & Sweet Marta" aquest duet va néixer l'any 2013. Marta Suñer (veu i harmònica) i Johnny Pedraza Perez (veu i guitarra). Tots dos tenen banda de blues elèctric pròpia, Sweet Marta & the Bluesworkers i Johnny Big Stone & the Bluesworkers. Junts en duet presenten un nou àlbum anomenat "Vol. 2". Un disc ple de blues de Texas, west coast i blues de Chicago. Amb la col·laboració del bluesman The Walking Stick Man al washboard.GORDON MEIER BLUES EXPERIENCE (USA) - Magic Kingdom 

"Gordon Meier Blues Experience" formen part de l'escena del blues de l'oest de New Jersey. El cantant i guitarrista Gordon Meier, fa més de 25 anys que està vinculat a la música. Influenciat per grans bluesmen com BB King, Muddy Waters o Magic Slim. Ha enregistrat un nou treball "Magic Kindgom" (Blind Raccoon)
ANDREW JOJO CHAPMAN (USA) - Well It's About Time 

"Andrew Jojo Chapman" una cantant de blues de l'àrea de Houston des dels anys 60. Junt ament amb Terry Wilson i Tony Braunagel formaren la banda The Bloontz. Amb grans convidats ha gravat "Well It's About Time" (Frank Roszak Promotions), un àlbum ple de blues, rock, soul i música americana. Hi toquen deu músics entre ells Terry Wilson, Teresa James o Billy Wats. 


MOLINA GONZALEZ (Spain) – Session Tapes 
"Molina Gonzalez" un bluesman espanyol que ens apropa al so del blues rural. És un guitarrista i cantant toca country blues dels anys 20 i 30. Les seves gravacions són versions de grans blues clàssics. Escoltareu una de les seves últimes gravacions és l'àlbum "Session Tapes".

LEW JETTON & 61 SOUTH (USA) - Palestine Blues 
"Lew Jetton" és un bluesman de Tennessee. A més de músic també ha fet televisió i radio. L'any 1994 va començar a tocar amb la banda "61 South". Ara aquest cantant, guitarrista i compositor, han gravat un nou disc "Palestine Blues" (Frank Roszak Promotions). Acompanyat en alguns temes per Otis Walker (baix), Erik Eicholtz (bateria) i J.D. Wilkes (harmonica).

BIG JOE TURNER (USA) - Jumpin Tonight

"Big Joe Turner" així se'l coneix a aquest cantant, però el seu nom era Joseph Vernon Turner. La seva carrera va anar des de principis dels anys 30 als 70. Va ser una de les grans veus del blues, boogie woogie, jump blues i rock and roll. Va néixer l'any 1911 a Kansas City i mori a California el 1985 a la ciutat d'Inglewood. L'escoltareu en les gravacions "Jumpin Tonight".
SON HOUSE (USA) - Delta Blues

"Son House" un bluesman nascut a Lyon estat de Mississippi l'any 1902. El seu nom real Edward James House, va morir l'any 1988 a Detroit. Va ser un innovador de l'estil del Delta del Mississippi juntament amb Charley Patton i Willie Brown. Va ser una de les llegendes del country blues. L'àlbum "Delta Blues" inclou unes gravacions fetes entre 1930 i 1942.

Blooger: 

Ivoox: 


Twitter:

Instagram: 

YouTube:

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.