Google

15 de març 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 972 - 15/03/2018 - Entrevista a KIKE JAMBALAYA (en castellano)

Entrevista al músic "Kike Jambalaya", presentació de la "Trilogia Americana". "Backtrack Blues Band" un quintet de Florida en una gravació en directa. "Popa Chubby" blues-rock des de Nova York. "Little Walter" una de les grans llegendes del blues.


New post & podcast every week  KIKE JAMBALAYA (Spain) – Trilogia Americana 
Back Home Again - Hard Times - Rock' n'Roll, Brother


Entrevista al músic "Kike Jambalaya", parlarem de la seva trajectòria musical i també la presentació d'una interessant trilogia musical americana.

En Kike és cantant i pianista, comença a la meitat de la dècada dels 80, és un dels referents a Espanya del rock & roll, blues, country i la música d'arrel americana. 
Avui presentació d'una "Trilogia Americana" recullida en 3 àlbums: "Back Home Again" és el primer de l'any 2012 un disc amb molt de swing i jazz amb una formacio de dixieland . "Hard Times" un àlbum de blues gravat l'any 2016. "Rock' n'Roll, Brother" és l'últim fet l'any 2017 i carregat de rock and roll. 

BACKTRACK BLUES BAND (USA) – Make My Home In Florida "Backtrack Blues Band" un quintet de Florida, nascut l'any 1980. Toquen blues a l'estil de Chicago. Els fundadors varen ser Sonny Charles (veu i harmònica) i Little Johnny Walter (guitarra) ara fa més de 30 anys. Els altres tres membres amb molta trajectòria són Joe Bencomo (bateria), Stick Davis (baix) i Kid Royal (guitarra). Presenten nou disc "Make My Home In Florida" (Frank Roszak Promotions), ple de versions de clàssics i temes propis. POPA CHUBBY (USA) – Two Dogs 

"Popa Chubby" a ritme de blues-rock des de Nova York. Ted Horowitz ja fa més de 25 anys que està vinculat a la música. Aquest cantant, guitarrista i compositor, s'ha convertit en una de les actuals joves llegendes americanes. Presenta un nou àlbum "Two Dogs" (Frank Roszak Promotions), acompanyat per una banda de sis músics, toquen temes propis i dues versions.
LITTLE WALTER (USA) – Blues With A Feelin' Vol. 1 

"Little Walter" el seu nom era Marion Walter Jacobs, Aquest bluesman és nascut a la Louisiana l'any 1930 a la localitat de Marksville, va morir a Chicago el febrer de l'any 1968. Ha estat un dels referents del blues. Tocava i componia blues elèctric de Chicago. Escoltareu unes gravacions dels anys 50, fetes per la discogràfica Chess Records "Blues With A Feelin' Vol. 1". 


Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.