Google

22 de març 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 973 - 22/03/2018 - 4 New Blues Records + Taj Mahal Live


"The Blues Freaks" banda espanyola apassionada pel blues. "Joshua Jaccobson" és un músic de country blues de Georgia "Scottie Miller" és un pianista i cantant de Minnesota. "Johnny Ray Jones" cantant de l'escena musical de Los Angeles. "Taj Mahal" tot un mestre del blues i altres músiques.New post & podcast every weekTHE BLUES FREAKS (Spain) - I'll Take The Blame "The Blues Freaks" un trio de Toledo apassionats pel blues. Els hi agrada el blues dels anys 30 i 40. Creada per dos músics de Toledo i un Nord America amb més de 40 anys d'experiència. Presenten l'àlbum "I'll Take The Blame". La banda són: Buddy Garcia (guitarra slide), Sépul Sepúlveda (bateria), John Duer (veu i baix), Hi col·laboren en el disc Julian Maeso (orgue Hammond), Sergi Fecè (piano), Toño Llorente (guitarra pedal steel) i Paco Cerezo (baix). 
JOSHUA JACCOBSON (USA) - Good Little Thing 

"Joshua Jaccobson" és un músic de country blues de Georgia. Transmet de manera senzilla i molt personal l'essència del blues acústic. Combina molt bé composicions pròpies i versions de grans bluesmen. És un entusiasta i un expert en el Piedmont Blues i admirador de Blind Willie McTell. Escoltareu un nou disc "Good Little Thing". SCOTTIE MILLER BAND (USA) - Stay Above Wate 

"Scottie Miller" és un pianista i cantant de Minnesota. La seva música porta les influències del blues, el so de New Orleans, r'n'b i gospel. Va estat de gira amb la banda de Bo Diddley. Ha entrat a "Minnesota Blues Hall of Fame" per les seves contribucions al blues. Guanyador del "Blues Music Award" per "Live At Antone's". Ha enregistrat, el seu desè àlbum "Stay Above Wate" (Frank Roszak Promotions). 


JOHNNY RAY JONES (USA) - Feet Back in The Door"Johnny Ray Jones" cantant de l'escena musical de Los Angeles. Cal dir que Sam "Bluzman" Taylor va ser el seu entrenador vocal i la Tina esposa de Percy Mayfield, la seva padrina. Al sud de Califòrnia l'anomenen "The Godson of Soul". Debut amb l'àlbum "Feet Back in The Door" (Frank Roszak Promotions), on la majoria de les gravacions estan fetes els anys 2015 i 2016. En aquest disc col·laboren Coco Taylor, Teresa James, James Hutchinson són un total de 15 músics. TAJ MAHAL (USA) - Live Miles Davis Hall Montreux

"Taj Mahal" tot un mestre del blues i altres músiques. De nom Henry Saint Clair Fredericks, Jr. Nascut l'any 1942 a Harlem, Nova York. Criat en un ambient musical, la seva mare era membre d'un cor de gospel local i el seu pare era un arranjador de jazz afro-caribenya i pianista. Toca tot tipus de música blues, jazz, r&b, reggae, jazz i músiques del món. Un músic amb més de 50 treballs discogràfics editats. L'escoltareu en directa al "Live Miles Davis Hall Montreux" a Suïssa el 5 de juliol de 1997. 


Blooger: 

Ivoox: 

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio: 

Email: 

Postal Adress: 
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant 
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.