Google

29 de març 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 974 - 29/03/2018 - Entrevista a KIKE ORDUÑA "GATO MOJADO" (en castellano)

Entrevista a la banda de Madrid "Gato Mojado" presentació del seu primer LP. Altres novetats discogràfiques: "Ronnie Earl The Broadcasters" un dels guitarristes de blues, soul i jazz més prestigiosos actualment. "Al Corte" la seva carrera professional comença a la dècada dels anys 60. "Leonard Griffie" toca blues tradicional i contemporani. "Ilya Portnov" és un músic rus de música instrumental.New post & podcast every weekGATO MOJADO (Spain) – La Moral Del Perdedor

Entrevista a Kike Orduña de la banda "Gato Mojado", presentació del seu primer LP anomenat "La Moral Del Perdedor". 

Una formació de Madrid, amb l'influència de diferents estils i de grans bandes i músics com Leño, Muddy Waters o Johnny Cash. Cantan en castellà blues, rock i rock and roll. Formada per Kike Orduña (guitarra i veu), Alberto Sánchez (bateria i percussions), Diego Marín (baix) i Lucas Fernández (guitarra). En aquest seu primer LP toquen temes originals gravats i produïts per Santiago Campillo. Hi col·laboren Santiago Campillo (slide i pedal steel), Violeta del Río (teclats) i Manolo Martín (harmònica).


RONNIE EARL AND THE BROADCASTERS (Spain) – The Luckiest Man

"Ronnie Earl" va néixer a Nova York l'any 1953. És un dels guitarristes de blues, soul i jazz més prestigiosos i amb una llarga carrera. Aquest any és compleixen 30 anys del naixement de la seva banda "The Broadcasters". Ha guanyat tres vegades com a millor guitarrista de l'any els premis "Blues Music Award". Té un nou àlbum "The Luckiest Man" (Stony Plain Records) (Continental Record Services). Compta amb la col·laboració de 16 musics, la cantant Diane Blue Sugar Ray Norcia (veu i harmònica), Anthony Geraci (piano), Mike Welch (guitarra), Neil Gouvin (bateria) i Michael "Mudcat" Ward (baix), entre d'altres.
LEONARD GRIFFIE (USA) - Better Late Than No Time Soon

"Leonard Griffie" cantant, guitarrista i compositor d'Oregon. La seva música segueix la línia del blues tradicional i contemporani amb èxit. També té composicions pròpies on combina diferents estils, blues, r&b, soul i jazz. Presenta el seu segon disc "Better Late Than No Time Soon" (Frank Roszak Promotions).

AL CORTE' (USA) – Mojo"Al Corte" és un cantant de blues, r&b i soul. Ve de família de cantants en diferents estils. A 15 anys ja cantava blues i rock and roll. La seva carrera professional comença a la dècada dels anys 60. L'any 2015 un cop jubilat, torna als escenaris i debuta amb el seu primer àlbum i ara presenta nou disc "Mojo" (Blind Raccoon). En aquesta gravació compta amb 15 músics, que inclou una secció rítmica, veus solistes i seccions de vents i cordes.
ILYA PORTNOV (Russia) – Strong Brew
"Ilya Portnov" és un músic rus. La música instrumental que interpreta va des de les arrels del blues i també passa per altres estils musicals. L'any 2014 va completar el seu aprenentatge al conservatori de Nova Anglaterra a Boston. És un especialista en l'harmònica diatònica i també s'ha perfeccionat en altres tipus d'harmòniques. Debuta amb el disc "Strong Brew" (Blind Raccoon).


Blooger:

Ivoox

Facebook:

Twitter:

Instagram:

YouTube:

Radio:

Email:

Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada
C/. Figueres 5
17740 Vilafant
Spain


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.