Google

25 October 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 1000 - 25/10/2018 - Entrevistes a DAVID SANCHEZ "DR. MAHA'S MIRACLE TONIC" (en castellano) + Greeting of the Musicians Radio Show 1000

Entrevista a "David Sanchez" de la banda "Mr. Maha's Miracle Tonic" presentació del seu nou àlbum "Bank Robbers". 
Altres novetats que escoltareu en aquest programa són: "Crystal Shawanda" presenta blues des de Canada. "Kiko Garcia Band" un power blues trio de Madrid. "Vanessa Collier" saxofonista i cantant blues, funk, rock i soul. "Peter V Blues Train" una banda de Jamaica toquen blues amb tocs de jazz i funk. "Raises del Blues" un quartet de blues mexica.






New post & podcast every week




DR MAHA'S MIRACLE TONIC (Spain)
Bank Robbers 

Entrevista a David Sanchez membre de "Mr. Maha's Miracle Tonic" presentació d'un nou àlbum "Bank Robbers" (Electric Bulegoa). 

Banda nascuda el 2011 a Bilbao. Toquen swing, rhythm'n blues i wester swingy dels anys 30 i 40. Formada per David Sanchez (veu, guitarra i bouzouki), Patxi Lopez (bateria i fusta de rentar). Daniel Gonzalez (contrabaix), Sergio Llanos (banjo i guitarra) i Nerea Alberdi (violi). Tercer album "Bank Robbers", és un homenatge als Medicine Shows i al vodevil de principis del segle XX. Els acompanyen Dani Ne·lo, Mikel Nuñez, The Gospel Six i Santi Delgado. 



CRYSTAL SHAWANDA (Canada)
Voodoo Woman

"Crystal Shawanda" presenta blues des de Canada. Els seus pares li varen ensenyar a tocar la guitarra i a cantar i el seu germà l'introdui en el blues. Crystal li dóna un toc molt modern al blues. L'any 2008 grava el seu primer àlbum "Dawn of A New Day", ara ha gravat el seu cinquè treball discogràfic anomenat 'Voodoo Woman" (Rick Lusher Radio Promo). 
















KIKO GARCIA BAND (Spain)
Mojo Ringer 

"Kiko Garcia Band" un Power Trio de blues des de Madrid. La banda són: Kiko Garcia (veu i guitarra), Miguel Colmenarejo (baix) i Zebensui Rodriguez (bateria). El nou àlbum és "Moio Ringer", un disc de blues a l'estil del Mississippi amb ritmes de jazz, soul, folk i rock. Hi col·laboren Victor Guadiana (violi): Eric Niemetz (piano) i Funk Brothers (secció de vents). 


VANESSA COLLIER (USA)
Honey Up




"Vanessa Collier" des de Filadèlfia és saxofonista, cantant i també compositora. Ha format part al llarg d'un temps de la banda de Joe Louis Walker. Ha tocat molt per Estats Units i també per Europa. Les seves composicions són una combinació de blues, funk, rock i soul. Ha gravat el tercer àlbum "Honey Up"(Rick Lusher Blues Radio Promo). 






PETER V BLUES TRAIN (Jamaica) 
Running Out Of Time 

"Peter V Blues Train" una banda de blues amb tocs de jazz i funk. Han gravat el tercer disc "Running Out Of Time" (Blind Raccoon). La banda està formada per Peter V (guitarrista i cantant), Alex D'Agnese (bateria), Sean Graverson (guitarra) i Aron Gornish (teclats).
















RAICES DEL BLUES (Mexic)
Recordings 2018

"Raises del Blues" un quartet de blues mexica. Adapten clàssics del blues amb un so actual, sense perdre la seva essència. Us presento una mostra del seu blues "Recordings 2018". Els seus membres són Ricardo Briseno "El Brujo" (veu), Samuel "Sam" Carrillo (guitarra), Ricardo Briseno Jr. (baix) i Javier Piment (bateria).


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.