Google

08 November 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 1002 - 08/11/2018 - Entrevista a RAUL ALEMANY "FIL DE BLUES" (en castellano) + Greeting of the Musicians Radio Show 1000

Entrevista a "Raul Alemany", parlarem de la seva trajectòria i la presentació de la banda "Fil de Blues". Altres novetats del programa: "Classics Del Blues" selecció de blues dels anys 20, 30 i 40. "Beiztegui & Los Culpables" aquest trio va néixer l'any 2014.



New post & podcast every week



RAUL ALEMANY (Spain)

Entrevista al músic de Barcelona "Raul Alemany", conversarem sobre la seva carrera musical i la presentació de la banda "Fil de Blues". 

Raul Alemany és un compositor, cantant, guitarrista i harmonicista. De petit a casa va escoltar molt de jazz i blues i aquest fet el va influeniar molt. A finals dels anys 70 va formar la banda "Swalou-it" tocant rock & roll. Als anys 80 a Suïssa va tenir la formació "Ramblas", i als anys 90 va néixer un nou projecte "Bohemia Musical", uns espectacles de carrer. Actualment toca amb la banda mallorquina "Fil De Blues" i a duet amb Albert Aguiar.


RAUL ALEMANY & ALBERT AGUIAR (Spain) - Barcelona Blues





"Raul Alemany & Albert Aguiar" aquests dos musics barcelonins porten anys tocant junt composicions de blues molt originals.  Varen editar un interessant EP "Rock & Blue"En Raul Alemany (harmonica i veu) i l’Albert Aguiar (guitarrista).  Els podeu escoltar en un nou vídeo clip anomenat "Barcelona Blues".




FIL DE BLUES (Spain) - Fragilitat




"Fil de Blues" és una nova formació de blues des de Palma de Mallorca amb Marta Murgades (veu),  Raúl Alemany (harmònica i guitarra), Miquel Segura (guitarra) i Llucia Gomila (baix i violi), presenten l'àlbum de debut "Fragilitat".






CLASSICS OF BLUES (USA)

Us presento una selecció de grans clàssics del blues, escoltareu a guitarristes i vocalistes pioners tots ells són uns grans referents per les noves generacions de músics de blues. Les cançons que escoltareu s'han gravat els anys 20, 30 i 40 a Estats Units. 




















BEIZTEGUI & LOS CULPABLES (Spain) - Badland's Blues

"Beiztegui & Los Culpables" va néixer l'any 2014. El trio està format pel granadí Fernando Beiztegui (veu i guitarra) i pels malaguenys Javier Martin (baix) i Dani Cuenca (bateria), compten amb la col·laboració especial de Cristobal Otero "Pobas" (harmònica). En el seu nou disc "Badland's Blues", presenten blues al més pur estil clàssic però interpretat amb un estil molt personal. 





Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.