Google

20 December 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 1007 - 20/12/2018 - Entrevista a MARC RUIZ "PAQUITO BLUES BAND" (en catala) + Greeting of the Musicians Radio Show 1000

Entrevista al músic Marc Ruiz presentacio del nou àlbum "Maybe Someday Baby" de "Paquito Blues Band".
Altres novetats discogràfiques: "Joyann Parker" blues-rock una poderosa veu des de Minneapolis. "Daniel Higienico Blues Experience" presenten nou projecte i àlbum de debut. "Andreas Diehlmann Band" des d'Alemanya presenten una nadala bluesera. "George Dyer Band" és un guitarrista i cantant toca diferents estils blues, funk i un toc de rock. "Dana Fuchs" gran cantant i guitarrista de New Jersey. 




New post & podcast every week 



PAQUITO BLUES BAND (Spain) - Maybe Someday Baby 

Entrevista a Marc Ruiz baterista, pianista i cantant, conegut com a "Paquito Cruz". Farem un repàs a la seva trajectòria i presentació del nou àlbum.

"Paquito Blues Band" són una banda de funk, rock, soul i R´&´B liderada per Marc Ruiz. Presenta el seu nou disc en aquesta ocasió ple de blues anomenat "Maybe Someday Baby". La banda la formen: Marc Ruiz (piano i veu), Artem Zhuliev (saxo), Pau Ruiz (guitarra), Carles Pérez (baix), Raül Serrano (percussió), Aïda Casanovas (bateria). 



JOYANN PARKER (USA) - Hard To Love

"Joyann Parker" una cantant, guitarrista, pianista i trompetista de Minneapolis. Presenta blues-rock en un nou àlbum "Hard To Love", les cançons són compostes per Joyann Parker i Mark Lamoine. La formació que l'acompanya és aquesta: Mark Lamoine (guitarra), Michael Carvale (baix), Alec Tackmann (bateria) i Tim Wick (teclats).
















DANIEL HIGIENICO BLUES EXPERIENCE (Spain) 

"Daniel Higienico Blues Experience" és el nou projecte del cantant i guitarrista Daniel Higienico. Han gravat un àlbum de debut "Daniel Higienico Blues Experience" compta amb una edició especial en vinil i també CD enformat digipak. La formació són: David Sam (piano), Roberto Olori (bateria), Jordi Cobre (baix) i Albert Arnau "Neirak" (guitarra). 


ANDREAS DIEHLMANN BAND (Germany) - Single: They Call Backdoor Santa


"Andreas Diehlmann Band" es una bona formació de blues alemanya. Andreas s'interessa per la guitarra a 11 anys. Treballa com a professor de guitarra, arranjador, compositor i guitarrista en moltes produccions d'estudi des de l'any 1993. Ha acompanyat de gira per Europa del 2012 al 2016 a la cantant nord-americà Sydney Ellis. Té banda pròpia amb dos àlbums gravats. Us presento un nou single, toquen una nadala blusera "They Call Backdoor Santa". 





GEORGE DYER BAND (USA) - Puff the Dust 




"George Dyer Band" és un guitarrista i cantant de California que viu a Polònia. Aquest músic es mou en diferents estils blues, funk i un toc de rock. Té enregistrat una demo i un àlbum, ara ha gravat aquest seu darrer treball discogràfic el tercer "Puff the Dust". L'acompanyen els músics Rafal Bilas (guitarra), Maciek Mandrykowski (baix) i Mart Sanchez (bateria).





DANA FUCHS (USA) Love Lives On 




"Dana Fuchs" aquesta cantant i guitarrista de New Jersey. Ha gravat el seu setè àlbum "Love Lives On" (Rick Lusher Blues Radio Promo). S'ha gravat a Memhis, en ell ni ha mòlt de blues, rock i soul i totes són cançons originals. En aquestes gravacions s'acompanya d'onze músics amb secció rítmica i de vents.









Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.