Google

10 January 2019

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 1010 - 10/01/2019 + 7 News Blues Records + Greeting of the Musicians Radio Show 1000

"Velma Powell & Bluedays" una potent combinacio tocan blues de Chicago. "Los Blues Morning Singers" són una banda de Bilbao que fan un viatge per la cultura el blues, "The Blues Bones" un jove quintet de blues des de Belgica. "79 Blues Special" són un trio de blues-rock de Murcia. "Paul Barry" és un veterà harmonicista, de blues classic. "Ismo Haavisto" interessant blues des de Finlandia. "Jamie Thyer And The Worried Men" una formació de blues rock i al rhythm & blues.



New post & podcast every week  




VELMA POWELL & BLUEDAYS
Blues To The Bone


"Velma Powell & Bluedays" són la cantant "Velma Powell" una de les grans dames del blues de Chicago. És família directa de John Lee Hooker i Brownie McGee. L'acompanyen el quartet de Valladolid nascut l'any 1997 els "Bluedays", la banda són Carlos Sanz (guitarra), Jorge Otero "Jafo" (baix), Nacho Castro (bateria) i Mike Terry (guitarra). Presenten el segon àlbum junts "Blues To The Bone" (Red Hot Producciones), on hi col·laboren Paul San Martin (piano i hammond) i David Garcia (harmònica). 




LOS BLUES MORNING SINGERS 
Jump And Shout

"Los Blues Morning Singers" són una banda de Bilbao, fa més de 7 anys que recorren escenaris. Està formada per Mario Gomez (guitarra, dobro i veu), Carlos Jover (harmònica), Fabian Acarregui (contrabaix) i Aritza Castro (bateria). Presenten un viatge per la cultura el blues, passant pel Delta del Mississippi, Chicago, So de New Orleans o el jump-blues de la costa oest. Han gravat el segon treball discogràfic "Jump And Shout" (Electric Bulegoa), compta amb 10 cançons pròpies. 
















THE BLUES BONES (Belgium)
Chasing Shadows

"The Blues Bones" un jove quintet de blues des de Belgica. El seu repertori és propi que va del blues al blues rock, balades o blues pantanós. Guanyadors l'any 2016 del "Belgian Blues Challenge" i varen quedar segons l'any 2017 del "European Blues Chalenge" .Han gravat el seu tercer treball discogràfic "Chasing Shadows".





79 BLUES SPECIAL (Spain)
Single: Big Legged Woman

"79 Blues Special" són un trio de blues-rock. Aquesta banda és nascuda a Múrcia i està formada per Pepe Navarro (veu i guitarra), Sebas Arroyo (veu i baix), i Andreu Lafuente (bateria). La seva música va del rock al blues més clàssic. Presenten la versió d'una cançó d'un gran llegenda del blues el gran Freddye King, el single és "Big Legged Woman".





PAUL BARRY (USA)
Blow Your Cool



"Paul Barry" és un veterà harmonicista, un bluesman que toca professionalment des dels anys 70. A la dècada dels 80 conegué a William Clarke. En els anys 90 va tocar amb dues grans bandes Bobby "Johnson And The Crowns" i "Dave McCrae And The Blues Exchange". L'any 2015 grava el seu àlbum de debut "Talk Is Cheap". Ara torna amb un nou treball "Blow Your Cool", un disc amb grans versions i on inclou quatre temes propis. Compta amb deu músics a destacar Wee Willie Walker, Mitch Kashmar i Fred Kaplan.



ISMO HAAVISTO TRIO (Finland) 
The Blues Has Chosen Me 

"Ismo Haavisto"  és un bluesman finlandès. Te diferents formacions una com a "One Man Band" ell canta i toca tots els instruments. També una formació de cinc músics que toquen rockin' rhythm & blues amb twist of soul. Amb el seu trio Mikko Jarvinen (bateria) i Ville Vallila (baix) una banda de blues semi acústic i rhythm'n'blues elèctric, ha gravat el nou àlbum "The Blues Has Chosen Me". En aquesta gravació compta amb la col·laboració de dos músics i totes les cançons els ha escrit el mateix Ismo.
















JAMIE THYER AND THE WORRIED MEN (UK) 
 Cafe Bacer

"Jamie Thyer And The Worried Men"  en Jamie va formar aquesta banda l'any 1994. Toquen música composta pel mateix Jamie, molt arrelada al blues rock i al rhythm & blues. Aquest guitarrista havia treballat tocant i mostra'n els amplificadors Marshall i Rotosound. "Cafe Bacer" és el nou disc ell guitarra i veu amb MR P.D. Huggett a la bateria i Dave Hellhound al baix. Col·labora en tres temes el baixista ADJI.



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.