Google

04 April 2019

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No.1022 - 04/04/2019 - 4 Live Blues Bands

"Sugar Queen" una de les grans dames del blues, soul i gospel. "Dog Bone Company" és una banda que defineixen la seu música com Hot-Texas-Blues "Louisina Liquor" són una formació valenciana presenten Blues, rhythm & blues o swing. "Ghost Town Blues Band" una moderna banda de blues desde Menphis. 

New post & podcast every week  



SUGAR QUEEN & THE STRAIGHT BLUES BAND (USA)
Sugar Queen Live



"Sugar Queen & The Straight Blues Band" és una potent banda de blues de Chicago nascuda l'any 2016 a Belgica. Formada per la cantant i compositora de 
blues, soul i gospel Nord Americana Michele Denise i músics belges i holandesos, Andy Aerts (guitarra), Jean Raven (guitarra), Thierry Stievenart (bateria), Rico Hagemeijer (baix) i Wim Heirbaut (harmònica). Presenten un tercer àlbum ara en directe "Sugar Queen Live".





DOG BONE COMPANY (USA/Spain/UK)
Directo En Sala Barco 

"Dog Bone Company" és una banda formada per músics d'Espanya, Estats Units i del Regne Unit. Presenten blues de Texas, blues del Delta i composicions pròpies en diferents estils com bebop, swing, boogie, country, blues-rock, r&b i 70′ Rock. Un quartet format per por Victor "Printer" Llorente (cantant de Madrid), Carlos R. "Blackmoore" (guitarrista de Madrid), Brian "Moustache" Mead (bateria de Minnesota) i Bruce "Rasta" Rawle (baixista de Nothingam). Escoltareu un concert gravar a Madrid l'any 2014 a la "Directo En Sala Barco".
















LOUISIANA LIQUOR (Spain)
En Concierto 2018 

"Louisina Liquor" són una formació valenciana de Chicago Blues, rhythm & blues o swing. Proposen un estil fresc i actual amb temes propis i rendeixen un homenatge a grans figures del gènere. La banda està formada per Juanjo Gallardo (veu), Juancho Carrión (bateria), Paco Alcantud (baix), Janusz Rychlicky (guitarres) i Javi Cambra (saxes tenor i baríton). Us els presento en una actuació en directa "En Concierto 2018".



GHOST TOWN BLUES BAND (USA)
Backstage Pass 


"Ghost Town Blues Band" una moderna banda de blues de Menphis. Han participat des del 2010 en diferents concursos com "Menphis Blues Society" o el "International Blues Challenger". Toquen Hill Country, So de New Orleans, soul, blues o rock sureny. Ha sortit un nou disc en directa "Backstage Pass" (Frank Roszak Radio Promotions). Gravat el 29 de juliol de 2017 en el Lafayette's Music Room de Memphis. Amb aquest disc fan el debuten, dins les llistes del Billboard Blues Chart estan al número 4. 


1 comment:

Leen Velthuis (ABIK) said...

thank you behalf of ABIK Promotions


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.