Google

02 May 2019

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 1026 - 02/05/2019 - 8 Bandas de Blues de España

"Rachel Reyes & The Fireballs" des de Madrid soul, funk i rythm and blues. "Bone To Boogie" són un potent trio de blues madrileny. "JN Band" són un bon trio de blues gironí que  versionen a grans clàssics. "Dats Pel Blues" és un sextet de blues des de Camp de Tarragona. "Ramon Tutó" un guitarrista de blues i jazz fusio amb una llarga trajectòria. "The Ramblers" és una potent banda de Rhythm and Blues de Barcelona. "The Brothers Dupree" un trio de blues i música d'arrels nord-americanes. "Mota Blues" des d'Asturies us presento un contundent trio de blues-rock 




New post & podcast every week



RACHEL REYES & THE FIREBALLS - She Got Balls 



"Rachel Reyes & The Fireballs" són una banda de Madrid. Està liderada per la cantant Rachel Reyes. L'acompanyen els músics Víctor Sánchez a la guitarra, Moisés Pindado al baix i Adrián Carrera a la bateria. Presenten música negre com soul, funk i rythm and blues. La Rachel Reyes debuta en solitari amb aquest àlbum "She Got Balls", on fan un homenatge a grans veus com Etta James, Johnny Guitar Watson o Ruth Brown amb un so dels anys 50 i 60 actualitzat. 



BONE TO BOOGIE - Blues At The Flea Market 

"Bone To Boogie" Són un potent trio de blues. Fa temps que estan en l'escena del blues madrileny es mou molt tocant pels locals i carrers de Madrid. El trio està format pel guitarrista Sergio Alvarez, al baix Diego Merino i Roberto Natal a la bateria. Presenten l'àlbum "Blues At The Flea Market" un treball gravat íntegrament en directa i sense talls. En ell hi ha 12 cançons, versionen a aquests grans músics Ronnie Earl, Kenny Rurrell, Dave Specter, Jimmie Vaughan, Magic Sam i Paul Williams, la resta de cançons són compostes per la mateixa banda. 

 














JN BAND - JN Band 

"JN Band" són un power trio de blues gironí. Està format per Pau Morales cantant i guitarrista, Nacho Mena a l'harmònica i Joan Pauli n'és el pianista. Tots tres porten una llarga trajectòria com a músics han format part d'històriques bandes gironines com The Blue Alligators, Border Line Blues Band o Sodejamm Band. Presenten un interessant àlbum de debut "JN Band" en ell versionen a grans clàssics del blues. 


DATS PEL BLUES - Dats Pel Blues 


"Dats Pel Blues" un sextet de blues des de Camp de Tarragona. Aquesta formació inicialment com quartet neix l'any 2007 en un local d'assaig, on versionaven a les grans llegendes del blues. Com a banda "Dats Pel Blues" neix l'any 2017. Està formada per Tony Sanahuja (veu i piano), José Perpinyà "Pinky" (guitarra), Sisquet Martí Tàpies (baix), Manuel Valero (bateria), Francesc Xavier Artiol (trompeta) i Dídac Gassó "VladiSax" (sax i harmònica). Els podreu escoltar en diferents gravacions "Dats Pel Blues ". 




RAMON TUTÓ - Ramon Tutó

"Ramon Tutó" aquest guitarrista barceloní però establert a Pineda de Mar. Músic amb una llarga trajectòria en el món musical. Presenta composicions pròpies on interpreta bluesjazz fusió. Si voleu saber mes sobre aquest guitarrista, us deixo un enllaç on podreu escoltar la seva música i un altre on  podreu veure diferents vídeos.

 












THE RAMBLERS - Let It Go 

"The Ramblers" és una potent banda de Rhythm and Blues de Barcelona. Els músics d'aquesta formació provenen de bandes com Los Mambo Jambo, A Contra Blues o Dani Nello's Saxofonistas Salvajes. Els seus membres són, Jonathan Herrero és el cantant i guitarrista, Héctor Martín també a la guitarra, Fernando Tejero al piano i el hammond B3, Matías Míguez n'és el baixista i Anton Jarl a la bateria. Presenten el EP "Let It Go". 


THE BROTHERS DUPREE - Live At Les Muses  


"The Brothers Dupree" una banda amb músics de Sant Boi de Llobregat, Barcelona i Louisiana. Aquest trio presenten blues i música d'arrels nord-americana, ho fan en format semiacústic. Les seves influències són Woody Guthrie, John Lee Hooker, Howlin' Wolf, Allman Brothers, Snooks Eaglin, Neil Young o Son House entre d'altres. La banda la formen Little Stevie guitarrista rítmica i veus, Sticky Carlangas a la guitarra slide i solista i també Ramblin' Rob a l'harmònica. Escoltareu unes gravacions del 24 de març de l'any 2018 a Sant Boi de Llobregat "Live At Les Muses". 



MOTA BLUES - Buen Viaje 




"Mota Blues" són un trio d'Asturies. Aquesta banda de blues-rock va néixer a finals del 2012. Toquen composicions pròpies on expressen el vocabulari del carrer i la manera de fer dels bluesmen i músics que els han influït. A la formació hi ha Chino el Indio (veu i guitarra), Matt Airey (baix) i Rubén Mol (bateria). Ja han gravat un tercer disc "Buen Viaje".







Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.