Google

13 June 2019

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 1032 - 13/06/2019 - 4 New Blues Records

4 New Blues Records:  **The BB King Blues Band (USA): The Soul Of The King  ** Mary Lane (USA): Travelin Woman  **John Mayall (UK): Nobody Told Me  **Blues Images Presents: 20 Classic Blues Songs From The 1920's Vol. 13 (USA).



New post & podcast every week






THE BB KING BLUES BAND
The Soul Of The King
"The BB King Blues Band" aquesta banda està composta per músics que varen formar part de la banda de B.B. King. Han treballat i viatjar amb ell pel món durant més de 30 anys, amb ell fins que va morir l'any 2015. Presenten el disc: "The Soul Of The King".

Després de la seva mort Myron Johnsonexajudant personal i director artístic de B.B. King, va voler posa en marxa aquesta banda.

La formació compta amb 10 músics impressionants i tenen la intenció de compartir i portar arreu del món el llegat musical i l'estil que hi ha deixa aquest llegendari bluesman.







MARY LANE
Travellin' Woman 
"Mary Lane" nascuda el 1935 a Arkansas, és una de les últimes llegendes vives de l'American Blues. Presenta un nou treball: "Travellin' Woman".

Una de les últimes cantants mítiques de blues de la gran migració del sud d'Estats Units ella ho va fer cap a Chicago l'any 1957. Ha format part del circuit "West Side Blues de Chicago". El seu primer disc va ser "Appointment With The Blues" l'any 1997, ara després de més de 20 anys ara ha gravat el segon àlbum "Travelin' Woman".

La directora de cinema Jesseca Ynez, ha fet un film documental sobre aquesta blueswomen anomenat "I Can Only Be".







JOHN MAYALL
Told Me 




"John Mayall" cantant, guitarrista, teclista, harmonicista i compositor, nascut l'any 1933 al Regne Unit. Va ser un dels pioners del blues britànic i anomenat "The Godfather of British Blues". Presenta nou album: "Told Me"

El 1955 va fundar el seu primer grup "The Powerhouse Four" i posteriorment la seva més famosa banda "The Bluesbreakers" on comptava amb la col·laboració dels guitarristes Eric Clapton, Peter Green o Mick Taylor i per on hi varen passar altres músics. La seva banda va ser l'ànima diverses formacions posteriors. The Bluesbreakers va aconseguir fer magnífics discos en la dècada dels 60. 
L'any 2008 la banda es varen separar i actualment ja fa anys que té banda pròpia.






BLUES IMAGES Presents:
20 Classic Blues Songs
From The 1920's Vol. 13
 
"Blues Images" presenta unes noves gravacions en l'àlbum "20 Classic Blues Songs From The 1920's Vol. 13".

S'hi pot escoltar a: Jim Jackson, Blind Willie Johnson, Charlie Kyle, Barbecue Bob, Papa Charlie McCoy, Curly Weaver And Ruth Willis,  Blind Blake. Blind Lemon Jefferson,  Jed Davenport And His Beale Street Jug Band, Spark Plug Smith, Ma Rainey, Black Billy Sunday, Hattie Hyde, Charlie Kyle, Papa Charlie McCoy i Jaydee Short


Sn unes gravacions de rareses del blues que es feia els anys 20 i 30 a Estats Units. Uns enregistraments que provenen de discos de 78 rpm de pissarra i també vinils que edita des de fa molts anys aquest segell discogràfic. 



You can listen to all the podcast here.




Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.