Google

23 January 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1068 - 23 January 2020 - Entrevista a ESTEBAN ABAD (en castellano) "DOC & FRIENDS

Entrevista al músic ESTEBAN "DOC" ABAD fundador de la banda DOC AND FRIENDS parlarem de la seva trajectòria de més de 25 anys en el blues i la presentació del seu nou àlbum "Twenty Five Years Ago".  
També podreu escoltar a "Classics Of Blues" entre 1940 i 1950, una selecció de grans llegendes i "Primitive Piano" gravacions dels anys cincuanta amb Billie Price, Speckled Red, James Robinson i Doug Suggs.





New post & podcast every week



DOC AND FRIENDS (Spain) 
Twenty Five Years Ago 


Entrevista al músic "Esteban Abad" un apassionat del blues i la guitarra des de fa més de vint-i-cinc anys. "Doc And Friends" és el projecte personal de l'Esteban, en la seva música s'hi pot escoltar molt de blues i rock and roll amb composicions pròpies on es nota la seva àmplia experiència musical i l'important el treball de perfeccionament que ha anat fent al llarg d'aquests anys. També va decidir conèixer una mica més la guitarra.





Parlarem amb ell de la seva trajectòria en el blues, així com de l'àlbum de debut on commemoren els vint-i-cinc anys de la seva carrera 
"Twenty Five Years Ago". Els músics que acompanyen al guitarrista Esteban Abad són "Miguel Talavera" guitarrista, cantant i productor del disc, "Monica Samit" la cantant, "Miguel Ballester" el bateria, "Jordi Franco" el baixista i "David Sam" al piano i teclats.



CLASSICS OF BLUES (USA) 




Escoltareu una selecció de grans clàssics del blues, us vull fer gaudir de bluesmen i blueswomen que han estat llegendes del blues tots són uns grans referents per les noves generacions de músics de blues. Les cançons que escoltareu és varen gravat els anys 40 i 50 a Estats Units. 



PRIMITIVE PIANO (USA) 





"Primitive Piano" una selecció de pianistes de blues, jazz i boogie woogie enregistrada originalment el 1956 i el 1957 i publicat pel segell Tone Records i el va reeditar The Sirens Records. S'hi pot escoltar els pianistes Speckled Red (germà gran de Piano Red), Doug Suggs i James Robinson aixi com a la pianista i cantant Billie Pierce. També hi ha una entrevista amb Doug Suggs. Un disc produït pel pianista Erwin Helfer.





Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.