Google

13 February 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1073 - 13 February 2020 - Entrevista + Actuacio de NAHUEL MOLLER (en castellano) - Presentacio de l'Album: "Work In The City"


Entrevista i actuació en directa de **NAHUEL MOLLER un jove músic de Blues i Mississippi Hill Country Blues, presentarà el segon àlbum "Work In The City".
Other blues albums with great legends: **SONNY TERRY & BROWNIE McGHEE: "Great selection from 1940 to 1950" **GOIN' DOWN TO LOUISIANA: Juke Boy Bonner, Ashton Savoy, Al Smith, Tal Miller, Hop Wilson & Big Chenier.






New post & podcast every week

NAHUEL MOLLER (Spain)
Work In The City


"Nahuel Moller" és un jove músic guitarrista, cantant i compositor de Blues i de Mississippi Hill Country Blues tant en acústic. Va néixer l'any 1997 a Susqueda, de molt petit toca la guitarra i escolta també la col·lecció de música negra del seu pare. El 2019 reinicia de nou la carrera en el blues amb una maqueta "Madman Blues", un single  "Kinky Woman" & "Like A Tiger In The City", actua en el "Torrefarrera Blues Festival" i en surt un vídeo, grava el primer àlbum "Raw Boogie". Va ser un dels dos guanyadors del primer premi del "8è Concurs de la Societat de Blues de Barcelona". I també ha gravat uns vídeos "Raw Garage Sessions" amb la Irene Serrahima.


En aquest 2020 publica el segon treball discogràfic "Work In The City" on està acompanyat per "Irene Serrahima" a la bateria amb cançons pròpies i versions.
























SONNY TERRY & BROWNIE McGHEE: (USA)
Great selection from 1940 to 1950


"Sonny Terry" (veu i harmònica) de nom Saunders Terrell  nascut l'any 1911 a Greensboro, Carlina del Nord i mori a Mineola, Nova York 1986. 

"Brownie McGhee" (veu i guitarra) de nom Walter Brown McGhee nascut a KnoxvilleTennessi el 1915 i va morir el 1996 a Oakland, California



"Sonny Terry & Brownie McGhee" un dels duets més famós en el món del blues. Des de l'any 1940 les carreres musicals es varen unir en duet, va ser una de les formacions més estables i exitoses de la història del blues. Junts tocaven country blues, folk blues o blues del Delta. Varen realitzar un gran nombre d'enregistraments i concerts en les decadas dels 40 i 50. Però en els anys 1960, el seu blues rural va començar a perdre el favor del públic negre i varen ser acollits pel públic més folk i també pel públic europeu. A començament dels anys 1980 es van separar, després d'un període de creixent desafecció entre ells.



GOIN' DOWN TO LOUISIANA (USA)
Selection from 1957 to 2001

A Louisiana a poble de Lake Charles a finals dels anys seixanta hi havia "Goldband Records" el petit segell d'Eddie Shuler enregistrava tota classe de música local, incloent-hi blues. Aquest segell va ser conegut quan l'any 1965 "Storyville Records" de Copenhaguen va llançar el LP "Bluesscene USA - The Louisiana Blues". Juke Boy Bonner, Ashton Savoy, Big Chenier, Hop Wilson    Aquest disc va ser compilat pel desaparegut Mike Leadbitter, editor, co-fundador de la revista britànica de blues "Blues Unlimited" i també un investigador visionari de la música de Louisiana. 



El que escoltareu avui és la reedició posterior d'aquest àlbum que en va fer "ACE Records" sota el nom de "Goin' Down To Lousiana"en cuan al disc original de 1965 varen haver-hi alguns canvis en les pistes incloses i els músics, dons hi varen incloure temes inèdits que varen trobar gravats en cintes els anys 1991, 1993, 1994 i 2001. Els músics que s'hi poden escoltar en aquest disc sónJuke Boy Bonner, Ashton Savoy, Al Smith, Tal Miller, Hop Wilson i Big Chenier.










Congratulations from the musicians for
the Red Hot Blues ID Radio Show 1000:

Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.