Google

19 March 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1078 - 19 March 2020 - 2 New Blues Records

Us presento dos àlbums el primer és un tribut a un gran músic **A TRIBUTE TO SEAN COSTELLO: "Don't Pass Me By". El segon disc és una selecció de músics poc coneguts de l'escena d'Oakland, Califòrnia i Chicago **BATTLE OF THE BLUES: "Chicago VS Oakland".



 New post & podcast every week



A TRIBUTE TO SEAN COSTELLO
Don't Pass Me By 


"Don't Pass Me By" és un àlbum "A Tribute To Sean Costello" on totes les cançons que s'hi interpreten són originals compostes per Sean Costello. Aquest son els músics que s'hi poden escoltar: Albert CastigliaSteve MarrinerSteve Marriner & Watermelon SlimVictor WainwrightCandye Kane & Laura Chavez, Bob Margolin & Dennis GruenlingSeth Walker, Sonia LeighThe Nick Moss BandNorth Mississippi All StarsThe ElectromaticsDebbie DaviesThe Morning LiveWauchope & Zachary & Prather i Oliver Wood & Amy Helm.




"Sean Costello" nascut Atlanta, Georgia el 16 d'abril de 1979 i també hi va morir un 15 d'abril de 2008. Va ser un jove prodigi va començar a tocar la guitarra a nou anys, va guanyar el "Memphis Blues Society's - New Talent Award" a catorze anys, i va formar la seva primera banda a quinze anys i va llançar el seu primer àlbum el 1996 a 16 anys. En la seva curta trajectòria musical va editar diferents àlbums. Va ser aclamat per la crítica, un músic molt hàbil amb la guitarra, la veu i també com a compositor.





BATTLE OF THE BLUES
Chicago VS Oakland


Twist Turner, és bateria, productor i compositor de blues que fa més de cinquanta anys que està vinculat al blues. En aquesta col·lecció "Battle Of The Blues - Chicago VS Oakland" són músics de blues i r&b poc coneguts de l'escena d'Oakland, Califòrnia i Chicago. Twist va tocar en tots els temes a més de produir, barrejar i escriure totes les cançons originals. Aquests són els artistes que hi toquen Mz Sumac, Aldwin London, Freddie Roulette, Nat BoldenJames Newman, Emery Williams Jr., "Mr. Entusiasme "Del Brown, Gerald McClendon i Country Pete McGill. La banda de suport és extensa i inclou Rusty ZinnMaurice John Vaughn i Roosevelt Purifoy entre d'altres.


Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.