Google

03 February 2022

RED HOT BLUES Radio Show #1137 - Entrevista a MINGO BALAGUER (en castella) Album: Cookin At Home + 2 Novetats Discogràfiques

Entrevista al MINGO BALAGUER de la banda sevillana BLUESHADOW presentació de l'àlbum de debut Cookin' At Home.

A la segona part del programa s'hi podran escoltar RODD BLAND AND THE MEMBERS ONLY BAND amb l'àlbum Live On Beale Street: A Tribute To Bobby “Blue” Bland + BLUES IMAGES que presenta el disc 15 Classic Blues Songs From The 1920'S Vol. 19.




           New post & podcast every week


Entrevista


BLUESHADOW
(Mingo Balaguer / Kid Carlos / Pablo Sanpa)
Cookin' At Home


Entrevista al músic Mingo Balaguer presentacio de la banda 
Blueshadow i del àlbum de debut Cookin At Home.

Un trio format pel cantant i harmonicista Mingo Balaguer i Pablo Sanpa i Kid Carlos a les guitarres. Presenten música d'arrel una banda nascuda arran de la seva passió pel blues tradicional que es feia a finals dels anys cinquanta i durant els seixanta.

"Cookin' At Homes" és el seu àlbum de debut on presenten vuit versions i un tema propi gravats a "Kidville Studios", en aquest treball han comptat amb la col·laboració del bateria Stefano Di Rubbo.






Novetats Discogràfiques



RODD BLAND AND THE MEMBERS ONLY BAND
Live On Beale Street: A Tribute To Bobby “Blue” Bland


Rodd
 Bland és bateria i fill del cantant Bobby "BlueBland i presenta la banda 
Rodd Bland And The Members Only Band amb ella presenta un homenatge al seu pare amb l'àlbum Live On Beale Street: A Tribute to Bobby "BlueBland gravat dins un acord de col·laboració amb la discogràfica Nola Blue Records.



Live On Beale Street: A Tribute To Bobby “Blue” Bland aquest disc es va gravar en directe el maig del 2019 al B.B. King's Blues Club de Memphis, Tennessee. Rodd Bland comptat per una formacio de luxe The Members Only Band són músic que varen ser escollits perquè havien tocat al costat d'en Bobby "Blue" Bland al llarg de la seva trajectòriaL'àlbum conte sis cançons que miren més enllà dels molts èxits d'en Bobby Bland i se centra en les cançons més profundes del seu catàleg i que poder varen passar més desapercebudes. 






BLUES IMAGES Presents:
15 Classic Blues Songs from the 1920's Vol. 19

Blues Images presenta 15 Classic Blues Songs from the 1920's Vol. 19 on inclou gravacions dels anys 20, 30 i 40. 
Com cada any Blues Images amb el cd també hi inclou un calendari del any 2022 en ell s'hi recullen imatges, fotografies i portades de discs inèdites, es tracta grans obres d’art no vistes des de que es varen crear en els anys 20, també hi han les dates de naixement i mort dels bluesmen clàssics. 

S'hi poden escoltar 24 cançons i s'hi pot escoltar a Lead Belly • Henry Thomas • Furry Lewis • Blind Willie Johnson • Blind Lemon Jefferson • Ma Rainey • Papa Charlie Jackson • Blind Blake • Memphis Minnie • Jim Jackson • Bessie Smith • Famous Blue Jay Singers of Birmingham • Washboard Walter • Black Byrd and Washboard Walter • Victoria Spivey. 
També el disc compta amb gravacions en directa del músic Lead Belly enregistrades en dues emissores de ràdio la NBC Radio el febrer del 1945 i a WNYC New York Radio el febrer 1949


L'historia de Blues Images un segell propietat d'en John Tefteller amb molta historia. Ha estat durant més de 30 anys comprant i venent discs rars de 78 rpm de pissarra i també vinils especialment de Blues. Té un estoc d'uns 75.000 discs de blues entre els anys 20 i 40. També disposa d'uns altres 100.000 discs de vinil tant singles  com LP's dels anys  40 als  60 de blues, rhythm & blues, rockabilly, rock & roll, surf  i country. Disposa d'un important museu de gravacions historiques, i de les col·leccions més important del món en fotografies, cartells, imatges publicitàries i discs. 




Blooger:


Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Congratulations Red Hot Blues ID Radio Show 1000:
https://soundcloud.com/redhotblues

Radio:

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.