Google

11 August 2022

RED HOT BLUES Radio Show #1158 - Entrevista a JUAN CAMPELLO (en castella) Àlbum: MON PLEIN DE BLUES + Libro/CD: CUENTAME "OTRO" BLUES + La història del blues

 

Entrevista al músic i escriptor JUAN CAMPELLO presentació del nou àlbum "MON PLEIN DE BLUES" i del Llibre/CD CUENTAME "OTRO" BLUES.
A segona part la història del blues.

New post & podcast every week


JUAN CAMPELLO
Entrevista al músic i escriptor JUAN CAMPELLO presentació del nou àlbum "MON PLEIN DE BLUES" i també el Llibre/CD CUENTAME "OTRO" BLUES.




JUAN CAMPELLO
CUENTAME "OTRO" BLUES
Cuentame "Otro" Blues és un projecte solidari que uneix música de blues amb relats sobre aspectes d'aquest tipus que passen als músics. Aquests relats són interpretats per diferents actors i s'acompanya d'improvisacions de blues de músics de diversos estils.
Els beneficis de tot el que es reculli d'aquest projecte solidari es donen a la fundació "Barcelona PID Foundation" de l'hospital Vall d'Hebron, on s'investiguen les immunodeficiències primàri.



FREDDY WINES & JUAN CAMPELLO
MON PLEIN DE BLUES
Aquest nou treball discogràfic "Mon Plein De Blues" és un àlbum on presenta composicions pròpies cantades en francès la seva llengua materna, que tracta de transmetre les experiències dels seus protagonistes, viatge a l'estil dels antics bluesman des del Delta fins a Chicago.
Els músics són Freddy a la veu i a la guitarra Juan Campello, els acompanyen la banda Els Survivors & Friends que són Ricardo Pastor al baix, Ferran del Carreral a l'harmònica, el piano amb Luis Pazos i Alberto Sánchez a la bateria.



SAGA BLUES Presents:

SHE'S YOUR COOK 

BUT SHE BURNS MY BREAD SOMETIMES





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.