Google

12 January 2023

RED HOT BLUES Radio Show #1178 - Entrevista a HOMEGROWN MUSICMAKERS i LADY COULSON (en castella) + La Historia del Blues

ENTREVISTA a HOT NASHO de la productora HOMEGROWN MUSICMAKERS presenta formació LADY COULSON són un duet format per LINA i ALE.
+ A la història del blues ús presentaré les gravacions de CAPITOL RECORDS Presents... TEXAS GUITAR KILLERS + SAGA BLUES Presents... ORIGINAL SOUL SISTERS / SINGING IN MY SOUL.



New post & podcast every week
 


Doble entrevista amb HOT NASHO de la productora musical HOMEGROWN MUSICMAKERS que ens presentarà a la formacio LADY COULSON que són la LINA i ALE amb qui també parlarem i presentarem el nou single TOTALLY LOST que l'ha produït Homegrown Musicmaker.


LADY COULSON
Totally Lost


Lady Coulson som un duet de garatge – blues – rock format per Lina a la bateria i Ale a la guitarra i veu. Establerts a Còrdova, fem una música molt directa, basada en riffs de guitarra amb molt de fuzz i ritmes de bateria senzills però contundents.



Lady Coulson les seves gravacions i música en directa està influenciada musicalment i estilísticament per a bandes que tots dos seguíem des de fa anys, però també parlen de situacions i experiències que vivim en el dia a dia en els nostres àmbits laborals i socials i ja han publicat diferents cançons, presentació del single "Totallly Lost".






També podreu escoltar un EP que varen enregistrar amb dues cançons, "All Your Want Is Fame" i "Pill Earthquake"







HOMEGROWN MUSICMAKERS



Homegrown Musicmakers és el projecte d'en Hot Nasho, es tracta d'una productora musical que presenta nous treballs discogràfics de diferents músics i formacions nacionals i internacionals en estils musicals molt variats.



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.