Google

30 March 2023

RED HOT BLUES Radio Show #1189 - Entrevista a IVAN TORRES & ZAPATILLAS SOCIAL BLUES (en castellano) Àlbums: 2010 / 2017 / 2018 + Altres novetats discogràfiques

 

Entrevista al músic xile IVAN TORRES & ZAPATILLAS SOCIAL BLUES parlem de la seva trajectòria en el blues i presentació de la seva música. 
+ La Presentació  d'altres novetats discogràfiques internacionals: **DAVID LUMSDEN **KARL STOLL AND THE DANGER ZONE  **MIKE NAGODA **POLLY O'KEARY AND THE RHYTHM METHOD



New post & podcast every week 



IVAN TORRES & ZAPATILLAS SOCIAL BLUES



Ivan Torres és guitarrista, cantant, compositor i productor aquest músic fa molts anys que és a l'escena musical xilena on és considerat un trobador i un bluesman. Ivan és un dels músics de referència al llarg de la història del blues xilè, ha fet un pont entre la trobada, el rock la música tradicional i el blues.


Ivan Torres es guitarrista, cantante, compositor y productor este músico lleva muchos años en la escena musical chilena donde es considerado un trovador y un bluesman. Ivan es uno de los músicos de referencia a lo largo de la historia del blues chileno, ha hecho un puente entre la troba, el rock, la música tradicional y el blues.


Zapatillas Social Blues és un projecte que va sorgir al Tabo l'estiu del 2007 neix com un duet entre Iván Torres "El Duke Del Bronxs" i el guitarrista Orlando Gautama Lara. Aquesta formació va passar del blues acústic a l'elèctric. Són molts els concerts i també ha publicat diferents treballs discogràfics com "Blues del Sud", "En Vivo 5to Festival Pucón Blues", "En Vivo Sala Master", "Ciutat Fantasma" i "Lorea!".

Zapatillas Social Blues es un proyecto que surgió en el Tabo en el verano de 2007 nace como un dúo entre Iván Torres "El Duke Del Bronxs" y el guitarrista Orlando Gautama Lara. Esta formación pasó del blues acústico al eléctrico. Son muchos los conciertos y también ha publicado diferentes trabajos discográficos como "Blues del Sur", "Vivo 5to Festival Pucón Blues", "Vivo Sala Master", "Ciudad Fantasma" y "Lorea!".






No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.