Els primers convidats del programa són un interessant trio de blues, un projecte d’un músic espanyol, des de Baltimore una vocalista i compositora de blues i soul. També un bon bluesman de Florida, Des de Madrid un quartet de blues clàssic. Ritmes de blues, rock clàssic, soul i funk per un jove teclista de New Jersey, i arribat del Regne Unit va ser un dels finalistes en un concurs de blues a la recerca de nous talents. I per acabar experimentat bluesman francès.
Escolta el podcast ♫ Listen Radio Show
New post & podcast every thursday
DE FERRE TRIO (Spain) - TWELVE SHARES OF DE FERRE TRIO
En Fernando Neris és un bluesman espanyol establert a Bèlgica i que des de l’any 2009, lidera el trio de blues acústic anomentat De Ferre Trio, amb Manu al contrabaix i Bello a les percussions. Tenen un repertori de blues de la preguerra entre 1920 i 1930 així com composicions pròpies. Presenten nou àlbum “Twelve Shares Of De Ferre Trio” bon blues on totes les cançons són del mateix Fernando Neris.
URSULA RICKS (USA) – MY STREET
Ara la veu de Ursula Ricks, de ben petita a casa seva a Baltimore ja va viure la música i volia ser cantar i artista. Als setze anys va compondre la primera cançó i als vint va formar una banda de noies. És una apassionada pel blues i el soul i ja porta més de vint anys en l’escena musical. Presenta un nou àlbum “My Street” (Continental Records Services). Conta amb la col·laboració de Kim Wilson a l'harmònica i a les guitarres Johnny Moeller i "Monster" Mike Welch.
RICK RANDLETT (USA) – NOTHING TO DO
Arriba de Florida Rick Randlett un bluesman que descobrir el blues als anys 70 a la universitat, escoltant a Muddy Waters, Fleewood Mac, The Yeardbirds o Robert Johnson. Als anys 80 va tocar amb músics de country com Johnny Cash o Hank Williams. L’any 1999 va editar un primer àlbum. Ara aquest guitarrista té un nou treball “Nothing To Do” (Frank Roszak Promotions).
THE BLACK BONE (Spain) - DEMO
Anirem fins a Madrid per gaudir del bon blues de la banda The Black Bone. Aquesta formació va néixer l'any 2012 amb Marta D'avila a la veu, l'harmònica la toca Fat Larry, Adolfo Carrera al baix, Daddy San a la guitarra i Pablo Elorriaga a la bateria. Versionen clàssics del blues, però amb un toc molt personal. Els escoltarem en una "Demo" gravada l'any 2012.
JOHN GINTY (USA) – BAD NEWS TRAVELS
Des de New Jersey John Ginty, té molt de talent i forma part de la nova generació de joves teclistes americans. Combina el blues, rock clàssic, soul i funk, Ha fet gires i ha gravat amb Santana, Bad Religion o Matthew Sweet. Amb el seu òrgan Hammond B-3 i una fantàstica banda presenten l’àlbum “Bad News Travelers” (Blues Leaf Records). En ell l'acompanyen en diferents cançons, Albert Castiglia a la veu i guitarra, Todd Wolfe i Warren Haynes a la guitarra i tambe d'altres músics.
DAN SOWERBY (UK) – MILESTONE
El jove guitarrista de blues i rock del Regne Unit Dan Sowerby, va ser un dels finalistes en la recerca de nous talents del blues que organitzava “New Brunswick Battle of the Blues 2011”. Ha format part anteriorment de moltes bandes, s’endinsa en el blues amb composicions seves i combinat amb les seves influències ha trobat el seu propi so. Té nou disc “Milestone” (Outlaw PR).
BILL DERAIME (France) – APRES DEMAIN
Blues fet a França per un músic amb molta trajectòria Bill Deraime. Guitarrista i compositor, amb més de 30 anys en la música. Seguidor de Bob Marley, Ray Charles, Big Bill Broonzy o Lightin’ Hopkins. El primer àlbum el va gravar l’any 1979, ara ha sortit el seu divuite treball “Apres Demain” (Dixiefrog). Un disc ple de ritmes que han influït molt en la seva trajectòria, com son blues, funk i reggae.
Espero com sempre que la selecció hagi sigut del vostre gust, us espero en un nou programa.
No comments:
Post a Comment