Google

21 April 2016

Red Hot Blues: Blues Radio Show 21 Abril

Avui una edicio prou especial 3 tributs a llegendes del blues. La banda Chino & The Big Bet fan un homenatge a Willie Dixon. Tribut a Big Walter Horton a benefici del projecte HART Fund. I la companyia Alligator Records dedica un disc a Blind Willie Johnson. També podreu escoltar a 2 llegendes del blues en directe Pinetop Perkins i Jimmy Rogers. Per acabar nous singles de la formació Sara Gee & Ramblin Matt. 


New post & podcast every week


CHINO & THE BIG BET – DIXON DIXIT




"Chino & The Big Bet" és la banda de Hernán Serna un bluesman argentí resident a Barcelona des de l'any 2001. Aquest guitarrista forma part dins l'escena del blues i el swing. Ha gravat un nou àlbum "Dixon Dixit" (Tribute To Willie Dixon On His 100th Anniversary). Un tribut a baixista i compositor "Willie Dixon" en el que seria el seu 100 aniversari. 




BLUES FOR BIG WALTER 

"Blues For Big Walter" (Frank Roszak Radio Promotions) és un tribut al harmonicista "Big Walter Horton". Un àlbum sense cap anim de lucre la recaptació anirà destinada a "Blues Foundation" i el seu projecte "HART Fund" (Handy Artists Relief Trust), que ajuda a músics amb poca economia i amb problemes de salut. Hi col·laboren Li'l Ronnie, Kim Wilson, Big Jon Atkinson, Mark Wenner, Mark Hummel, Steve Guyger, Sugar Ray Norica, Kurt Crandall, Andrew Alli i Bob Corritore. 
















PINETOP PERKINS & JIMMY ROGERS with LITTLE MIKE AND THE TORNADOES
GENUINE BLUES LEGENDS

"Pinetop Perkins & Jimmy Rogers with Little Mike And The Tornadoes" dues llegendes del blues juntes acompanyats d'una gran banda. "Genuine Blues Legends" (Frank Roszak Radio Promotions) és una estranya aventura d'una nit en directe en el Grand Auditorium de la localitat d'Ellsworth a l'estat de Maine un 21 de maig de l'any 1988. "Pinetop Perkins" al piano "Jimmy Rogers" a la guitarra i fen't lis costat "Little Mike and The Tornadoes" amb el seu lider Mike Markowitz a l'harmonica.


GOD DON'T NEVER CHANGE: THE SONGS OF BLIND WILLIE JOHNSON 



Presentació del àlbum "God Don't Never Change: The Songs Of Blind Willie Johnson" des de Alligator Records. En aquesta gravació fan un tribut a aquest gran bluesman texà "Blind Willie Johnson". S'hi ha unit molts de músics Tom Waits, Lucinda Williams, Derek Trucks, Susan Tedeschi, Cowboy Junkies, Blind Boys Of Alabama, Sinead O'Connor, Luther Dickinson, Maria McKee i Rickie Lee Jones. 



SARA GEE & RAMBLIN MATT 

Des de Denia a Valencia "Sara Gee & Ramblin Matt". Junts des de l'any 2013. Sara Gee cantant i també guitarrista i en Mateo Garcia "Ramblin Matt" toca diferents instruments. Les seves influències més grans són el blues del Delta del Mississippi i el de Chicago. Composicions pròpies de swing, bop, rockabilly, country, southern rock i mes. 




SINGLE 2015: YOU CAN HAVE MY HUSBAND / CRY ON

L'octubre del 2015 varen gravar un single amb dues cançons "You Cant Have My Husband (But Please, Don't Mess With My Man)" i "Cry On". Estan acompanyats per Isi Rockin' al baix, Javier Ortega a la bateria i Nuria LaCruz veus i shakers. 







SINGLE 2015: AIN'T GONNA BE NOBODY'S GIRL 

En aquesta altra gravació del agost del 2015 és un single d'una sola cançó. "Ain't Gonna Be Nobody's Girl" composada per Sara Gee. Els acompanya Javier Tijuana al acoustic gretsch parlor guitar. 





No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.