Google

30 June 2016

RED HOT BLUES: Blues Radio Show 30 Juny

Avui bon blues tot hi escolta'n una bona selecció de música negra. Podreu gaudir de Joyann Park, Lazy Boots, Johnny Fuller, Roberto Galli & Hernán Filippini, Hitman Blues Band, Jon Storey, Cayman Blues Danny Marks i Tweed Funk. Sera un viatge per diferents països tot hi escolta'n diversos estils.



New post & podcast every week 


JOYANN PARK & SWEET TEA (USA) – ON THE ROCKS 



Des de Minneapolis "Joyann Park & Sweet Tea". Cantant i multiinstrumentista Joyann Park té les influències de Etta James, Allman Brothers o Rolling Stones. Podreu gaudir de house-rockin' blues, funk, soul o rock and roll. En format de quintet presenta l'àlbum "On The Rocks" (Blindraccoon). 





LAZY BOOTS (Spain) – LAZY BOOTS 

"Lazy Boots" de Madrid una banda que va néixer per fer tribut a Lazy Lester i el swamp blues de Louisiana. Proposen Louisiana blues, swamp, rock & roll, r&b i country. Formada per Emilio Arsuaga veu i harmònica, guitarres i veu Alvaro Bouso i Cesar Crespo, Carlos Arsuaga bateria i Ignacio Mendivil al baix. Us presento la seva primera gravació "Lazy Boots". 
















JOHNNY FULLER WITH THE PHILLIP WALKER BAND (USA)
FULLERS BLUES 

"Johnny Fuller" era un cantant i guitarrista de la costa oest, va néixer l'any 1929 al Mississippi i mori a California l'any 1985. Un músic que tocava blues, r&b, gospel i rock and roll. La banda "Johnny Fuller With The Phillip Walker Band" va debutar l'any 1974 amb l'àlbum ara reeditat "Fullers Blues" (Continental Record Service). Unes gravacions amb la banda de Phillip Walker. 


ROBERTO GALLI & HERNÁN FILIPPINI (Argentina)




"Roberto Galli & Hernán Filippini" són un duet acústic format per Roberto Galli  harmònica i Hernán Filippini guitarra i veu, argentins establerts a Palma de Mallorca. Tenen un repertori variat blues, country, folk, r&b, boogie, rock and roll, swing, tango o bossa nova.





ROBERTO GALLI & THE RHYTHM WORKERS (Argentina/USA/Spain)




"Robert Galli & The Rhythm Workers" són un quartet de blues establert a Palma de Mallorca. La seva música passa pel blues, soul, tango, boleros, boogie i d'altres estils. La banda la formen Richard Vinton veu i piano, Pablo Di Salvo contrabaix, Toni Bertran bateria i Roberto Galli harmònica.






HITMAN BLUES BAND (USA) – THE WORLD MOVES 

Blues modern fet a Nova York "Hitman Blues Band". Al capdavant dela banda Russell "Hitman" Alexander un músic que a 16 anys ja tenia una banda. Les seves influències són Buddy Guy, Benny Goodman, The Beatles, Robert Johnson o Elmore James. Ha gravat el seu sisè disc "The World Move" (Frank Roszak Promotions). 
















THE JON STOREY BAND (UK/Spain) – BLUES 'N' ROCKET FUEL

"The Jon Storey Band" banda formada l'any 2014. Són un trio de blues-rock. En Jon és de Gales i actualment viu a Espanya. La banda esta formada per Jon Storey guitarra i veu, Miguel Ángel España bateria i Tutxi Rodriguez al baix. Presenten àlbum "Blues ´N´ Rocket Fuel".


 CAYMAN BLUES (Spain)– MAQUETA 



"Cayman Blues" són una banda de Murcia.i va néixer l'any 2015. Toca'n versions de clàssics del blues, rock, soul i country. Un trio format per Miguel Motas a la veu i harmònica i a les guitarres Antonio Fernandez i Javier Costas. Han sigut seleccionats aquest any en el concurs de batalles de bandes "Blues Cazorla Blues Battle". Escoltareu una "Maqueta" des del seu canal de youtube.






                                          DANNY MARKS (Canada) – CITIES IN BLUE 

Des de Canada "Danny Marks", cantant, guitarrista i compositor de blues i d'altres ritmes. Cal dir que a 11 anys ja tenia una banda pròpia. A més ja fa forces anys que presenta un programa de blues a l'emissora de ràdio Bluz FM. Ara ha enregistrat el setè àlbum "Cities In Blue" (Sarah French Publicity). 
















 TWEED FUNK (USA)– COME TOGETHER 

"Tweed Funk" són de Wisconsin i toca'n funk i soul. Banda nascuda l'any 2010 liderada per Joseph "Smokey" Holman, qui va gravar amb Curtis Mayfield. Tenen moltes influències de grans músics i han estat nominats i premiats diferents vegades. Presenten nou àlbum "Come Together" (Frank Roszak Promotions). 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.