Google

13 September 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 996 - 13/09/2018 - Entrevista a BRIAN O'MAHONY "MR. SHINGLES" (en castellano)

Entrevista a Brian O'Mahony de la banda "Mr. Shingles" presentacio album de debut. Altres novetats discogràfiques: "Belle De Z" una cantant, guitarrista i compositora d'Eslovàquia. "Sugar Queen & The Straight Blues Band" és una potent banda de blues contemporani. "Freddie Pate" cantant i guitarrista influït per la música de Texas i Louisiana. "Walkin' Roots" un duet nascut a Mollerussa l'any 2015. "Artur Cabanas" un guitarrista de A Corunya que toca diferents estils com blues, surf o rock 'n' roll. "Annee 2CU Blues Band" la banda de la cantant Annee de Nova Zelanda.




New post & podcast every week



MR. SHINGLES (Ireland/Spain/France) - Green in Blue

Entrevista a Brian O'Mahony de la banda "Mr. Shingles" presentacio àlbum de debut "Green in Blue".

Es va fundada l'any 2015 a Barcelona. Respecten el blues tradicional, toca'n a l'estil de les grans llegendes, combinant el blues i swing amb ritmes llatins i tocs de jazz i gospel. Presenten el disc "Green in Blue", ho defineixen com un punt de trobada entre cultures afroamericanes i irlandeses. Han arranjat temes de clàssics de folk i blues i temes propis. L'han tocat a l'estil British Blues dels anys 60. La banda està formada per: Brian O'Mahony (veu, guitarra, harmònica), Dara Luskin (baix), Xavi Tomàs (bateria) i Stephane Jaïs (teclat). 



BELLE DE Z (Slovakia) - Single: You Belong 

"Belle De Z" és una cantant, guitarrista i compositora d'Eslovàquia. Des de molt jove ha estat vinculada a la música. De l'any 1995 al 1999 va estar al capdavant de la banda eslovaca "Hodina R". Des de l'any 1999 resideix a Castelló de la Plana. De l'any 2000 al 2014 entre moltes coses que va fer, s'incorpora al grup "Just For Blues". Actualment té diferents projectes de blues i d'altres estils en marxa. Us presento el seu nou single "You Belong". La banda són: Belle Janka Hurková  (veu), Baltasar (guitarra solista), Richie (guitarra ritmica), Issi (bateria) i Miguel (baix). D'aquesta cançó n'ha fet aquest vídeo.



SUGAR QUEEN & THE STRAIGHT BLUES BAND (USA) - 340 Blues

"Sugar Queen & The Straight Blues Band" és una potent banda de blues contemporani. Formada per la cantant Nord Americana Michele Denis i músics belges i holandesos, Andy Aerts (guitarra), Jean Raven (guitarra), Thierry Stievenart (bateria), Rico Hagemeijer (baix) i Wim Heirbaut (harmònica). Amb l'àlbum "340 Blues" (ABIK Radio Promotions)fan el seu debut discogràfic. 
















FREDDIE PATE (USA) - I Got The Blues

"Freddie Pate" un cantant i guitarrista influït per la música de Texas i Louisiana. Domina molt bé diferents estils com blues, county o cajun. Ha gravat el segon disc "I Got The Blues" (Rick Lusher Radio Promo)L'acompanyen Terry Dry (baix), Matt Johnson (bateria), Lewis Stephens (teclat) i Mike Zito (guitarra ritmica). 


WALKIN' ROOTS (Spain) - Old




"Walkin' Roots" un duet nascut a Mollerussa l'any 2015. Format per la cantant Juh Japleroots i el guitarrista Santi de Pablo. Fan un homenatge a les arrels del blues, interpreten blues, jazz, soul i d'altres. Fan el debut amb un EP anomenat "Old"






 ARTUR CABANAS (Spain) - 1000 KM
  


"Artur Cabanas" un guitarrista A Corunya però establert a Barcelona. Toca diferents estils com blues, surf, rock 'n' roll i d'altres ritmes. La formació són: Artur Cabanas (guitarra), Toni Mateos (bateria), Miki Santamaria (baix) i Ed Roth (teclats). Presenta el segon disc "1000 KM", un treball instrumental de temes propis. 






ANNEE 2CU BLUES BAND (New Zealand) - A Wildfire Out Of Control




"Annee 2CU Blues Band" la banda de la cantant Annee de Nova Zelanda. Interpreten un blues molt contemporani d'una forma molt personal. Presenta el cinquè àlbum anomenat "A Wildfire Out Of Control", l'acompanyen els músics: Marc (harmònica), Tim (guitarra), Dave (piano), Bill (baix), Pete (bateria) i Nigel (sax).






No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.