Google

01 November 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No. 1001 - 01/11/2018 - 4 Live Blues Bands + Greeting of the Musicians Radio Show 1000

"Eugene Hideaway Bridges" nascut a New Orleans però considerat un nòmada. "Diañu Blues" són un quintet de blues d'Astúries. "The Backtrack Blues Band" toca'n blues des de l'any 1980. "Micke Bjorklof & Blues Strip" són una banda de blues de Finlàndia. 




New post & podcast every week



 EUGENE HIDEAWAY BRIDGES (USA) 
In Tallahassee 

"Eugene Hideaway Bridges" guitarrista i cantant, nascut l'any 1963 a New Orleans el consideren un nòmada, ha voltat per Amèrica, Europa i Austràlia. A cinc anys tocava amb la banda de blues del seu pare Hideaway Slim, també va tocar a la banda de Big Joe Turners. En l'actualitat és un dels grans del blues que ho combina molt bé amb el soul, funk, gospel i rock. L'any 2004 va estar en el número 4 de la llista americana de "Living Blues". Nou àlbum "In Tallahassee" (Armadillo Music) gravat en directa al Bradfordville Blues Club in Tallahassee de Florida l'11 d'agost del  2017. Amb David Webb (piano/organ), Kelpie Mckenzie (baix) i Pat Manske (bateria).



DIAÑU BLUES (Spain) 
Directu En La Salvaje 

"Diañu Blues" són un quintet de blues d'Astúries. Amb influències d'Albert King, Muddy Waters, John Mayall, Dr. Feelgood, Freddie King i altres músics de blues rock dels anys 60 i 70. Una banda formada per Miguel i Pau (guitarra i veu), Carlos (baix), Fredy (harmònica) i Miguel (bateria). Àlbum en directa "Directu En La Salvaje" gravat el 12 de maig del 2018 a la sala La Salvaje d'Oviedo. 
















BACKTRACK BLUES BAND (USA)
Make My Home In Florida 

"The Backtrack Blues Band" des de Florida una banda que toca'n blues des de l'any 1980. Liderada per Sonny Charles (veu i harmonica). Han actuat amb moltes llegendes del blues com Stevie Ray Vaughan, BB King, Buddy Guy, Koko Taylor, Johnny Winter o John Lee Hooker. El seu últim enregistrament un dobla àlbum en directa anomenat "Make My Home In Florida" (Frank Roszak Promotions). Un treball gravat al Palladium Theatre de Sant Petersburg a Florida. Una potent gravació amb el so del blues Texa i de Chicago, ha estat el número 8 en les llistes "Roots Music Blues Rock". Avui escoltareu cançons del primer disc. Hi toquen Kid Royal (veu i guitarra), Little Johnny Walker (guitarra), Joe Bencomo (bateria) i Stick Davis (baix).


MICKE BJORKLOF & BLUE STRIP (Finland) 
Twenty Five - Live At Blues Baltica 

"Micke Bjorklof & Blues Strip" són una banda de blues des de Finlàndia. Aquest músic commemora els vint-i-cinc aniversari que porta en el món del blues. En Micke Bjorklof harmonicista i guitarrista és el fundador, ja portan gravats 9 àlbums. Presenta un dobla àlbum en directa "Twenty Five - Live At Blues Baltica" (Hokahey! Music Productions/Continental Record Services). Un treball gravat al "At Blues Baltica Festival" a Eutin, Alemanya el 19 de maig del 2017. En ell s'hi pot escoltar blues de Chicago, blues rock dels 70, blues contemporani, Mississippi Hill Country o boogie. L'acompanyan Lefty Leppanen (guitarres), Teemu Vuorela (bateria), Seppo Nuoliikoski (baix) i Timo Roiko Jokela (percusions).



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.