Google

15 November 2018

RED HOT BLUES: Blues Radio Show No 1003 - 15/11/2018 - Entrevista a JULIO LOBOS "LONE RHINO CLUB" (en castellano) + Greeting of the Musicians Radio Show 1000

Entrevista a "Julio Lobos" commemorant els 30 anys de la banda "Lone Rhino Club" i la presentació de l'àlbum en directa "30 Años En Crudo".  
Altres novetats discografiques: "Travellin' Brothers" des de Bilbao us presento a aquesta formació de 6 músics. "Rory Block" cantant i guitarrista de country blues des de New Yersey. 


New post & podcast every week 



LONE RHINO CLUB (Chile/Spain)
30 Años En Crudo


Entrevista a "Julio Lobos" commemorant els 30 anys de la banda "Lone Rhino Club" i la presentació d'un dobla àlbum i un DVD en directa "30 Años En Crudo". 

"Julio Lobos" és un teclista, cantant, compositor i productor artístic. Va néixer l'any 1961 a Santiago de Chile però és a Barcelona des de fa 37 anys. De ben petit va estudia música a Chile, Malaga i Barcelona. Des de 1978 ha col·laborat amb Carey Bell, Manu Chao, los Rebeldes, Carlos Segarra, Sopa de Cabra, Lorenzo Santamaría o Big Mama Montse.
L'any 1987 va formar la banda "Lone Rhino Club" una potent banda de rhythm & blues, blues i rock & roll. Ho commemoren amb un dobla àlbum i un DVD "30 Años En Crudo". Una gravacio en directa el 25 de maig del 2017 a la sala Luz de Gas de Barcelona. Qui son: Julio Lobos (veu, teclats, harmonica, acordio i kazo), Josep "Pasto" Martí (baix), Héctor Martín (guitarra) i Nuria Perich (bateria). Hi varen haber 22 musics convidats.



TRAVELLIN BROTHERS (Spain)
13th Avenue South


"Travellin' Brothers" des de Bilbao us presento novament a aquesta formació de 6 músics. Tenen una trajectòria de més de 12 anys. Banda guanyadora del "European Blues Challenge 2015" i finalistes en el "International Blues Challenge 2015 de Memphis". Presenten el seu vuitè àlbum "13th Avenue South" (All Sounds). Un disc que va ser gravat a Nashville i produït per Brad Jones. Com sempre la formació toca estils variats com blues, r&b, swing, soul amb tocs de gospel, jazz, funk o country. La banda son: Aitor Cañibano (guitarra), Eneko Cañibano (baix), Jon Kareaga (veu), Ander Unzaga (piano) i Isi Redondo (bateria) i Alain Sancho (sax).

















RORY BLOCK (USA)
Woman's Soul: A Tribute To Bessie Smith


"Rory Block" cantant i guitarrista de New Yersey. El country blues ha convertit la seva vida i la seva carrera a preservar el blues tradicional del Delta, ja és tot una referència. Ha gravat molts àlbums de tribut a grans llegendes com Gary Davis, Son House, Robert Johnson i Mississippi Fred Mcdowell. Us presento el tribut que fa a l'emperatriu del blues Bessie Smith amb la gravació de "A Woman's Soul: A Tribute To Bessie Smith" (Continental Record Services)





Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.