Google

06 February 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1072 - 6 February 2020 - Entrevista a VICTOR BARCELO "BAD POSSUM" (en castellano) + George "Harmonica" Smith + Blues Images Vol. 14

EntrevistaVICTOR BARCELO membre de la nova banda BAD POSSUM, farem un recorregut per la trajectòria dels músics i la presentació de seu l'àlbum de debut "Fire On The Jukejoint".

També ús presentaré més blues: GEORGE "HARMONICA SLIM amb l'àlbum "Now You Can Talk About Me"BLUES IMAGES presents: "23 Classic Blues Songs from the 1920's Vol. 14".



New post & podcast every week



BAD POSSUM (Spain)

Fire On The Jukejoint


Entrevista a "Victor Barcelo" de la nova banda "Bad Possum", farem un recorregut per la trajectòria dels músics.

Són de Madrid formada per Victor Barcelo (harmonica i veu), Alvaro Leal (guitarra i veu), Elvira Sodalita (bateria) i Gabi Torné (guitarra). Molt influenciats per l'estil North Missisippi Hill Country Blues. En els seus concerts volen apropar al públic als Juke Joint del Mississippi. Amb un repertori de temes propis i versions de músics com R.L. Burnside, Junior KimbroughAsie Payton o T-Model Ford.



Presentacio del seu treball de debut anomenat "Fire On The Jukejoint", ha estat gravat als estudis de "Habitacion 101" de Madrid per en Nono Mellado.




GEORGE "HARMONICA" SMITH (USA)

Now You Can Talk About Me


George Smith va néixer el 22 d'abril de 1924 a Helena, Arcansas. Amb quatre anys ja feia classes d'harmònica amb la seva mare i de guitarra amb un mestre. De molt jove va començar a recórrer les poblacions del sud i es va unir a Early Woods una banda country. També va treballar amb un grup de gospel del Mississipi els Jackson Jubilee Singers. Va formar part de la banda de Muddy Waters des de 1954 col·laborant amb el grup de forma intermitent. En George va tocar al costat de Rod Piazza en el grup Bacon Fat, abans de treballar amb Big Mama Thornton durant la dècada dels 70 i va morir el 1983 a Los Angeles als 59 anys. 


Escoltareu l'album "Now You Can Talk About Me" que inclou gravacions fetes a California els anys 1960, 1965 i 1982.



BLUES IMAGES (USA)
21 Classic Blues Songs from the 1920's – Vol. 14


Blues Images presenta el CD "21 Classic Blues Songs from the 1920's – Vol. 14" on és recullen enregistraments inèdits de bluesmen dels anys 20. S’hi poden escoltar 24 cançons, 12 d’elles bonus tracks. Entre altres músics com  Garfield Akers, Jed Davenport, Memphis Minnie, Frank Palmes, Charley Patton, Blind Leroy, Garnett, Skip James, Blind Joe Reynolds, Big Bill Johnson (Broonzy), Joe Williams, Mobile Strugglers, Blind Willie Johnson, Blind Gussie Nesbitt, Mobile Strugglers i Ishman BraceyBlues Images, com sempre, han intentat millorar la qualitat d'aquests enregistraments històrics.



Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.