Google

05 March 2020

RED HOT BLUES: Blues Radio Show #1076 - 5 March 2020 - Entrevistes a LLUIS COLOMA (en catala) Album: "Piano Solo" + MANUEL LOPEZ POY & BLAS PICON (en castella) Llibre/Disc: "Aires de Tormenta"

Entrevista al pianista i compositor LLUIS COLOMA presentació del nou l'àlbum en solitari "Piano Solo". 
Entrevista a l'escriptor MANUEL LOPEZ POY i al music BLAS PICON presentació del  Verkami del llibre/disc "Aires de Tormenta".
També ús presentaré més blues: TESTAMENT RECORDS"Sampler".


New post & podcast every week



LLUIS COLOMA (Spain)

Piano Solo

Entrevista a "Lluís Coloma" per la presentació del nou àlbum aquest cop en solitari "Piano Solo".

"Piano Solo" s'hi poden escoltar sis versions de grans músics com Albert AmmonsZequinha de AbreuDuke EllingtonKing Oliver i Lee Allen i vuit temes compostos per ell plens de frescor, emoció, ritme i energia amb molt de blues i boogie woogie que són les arrels de les seves influències i també s'hi poden escoltar altres estils que li agrada molt tocar i que s'ha convertit al llarg dels anys en un segell i un so propi. 


"Lluís Coloma" és un pianista i compositor de Blues & Boogie Woogie, nascut a Barcelona l'any 1973. Actualment és un dels pianistes nacionals 
més actiusamb molt reconeixement i prestigi arreu d'Europa amb aquest estil. Té una àmplia discografia 13 àlbums propis inclòs aquest nou, enregistrats tant amb el trio com amb d'altres músics. Porta ja molts anys formant trio amb en Manolo German i en Marc Ruiz. Ha tocat amb grans músics internacionals com Carl Sonny LeylandBarrelhouse ChuckMitch Woods, Bob SeeleyMark "Mr B" BraunFrank Muschalle o Sax Gordon. Així també amb fantàstics músics nacionals com Blas Picon, Mingo Balaguer, Big Dani PerezFrancisco Simon o Balta Bordoy.





MANUEL LOPEZ POY & BLAS PICON (Spain)
Llibre/Disc: Aires De Tormenta



Entrevista a "Manuel Lopez Poy" i a "Blas Picon", presentació del projecte "Aires de Tormenta".


"Aires de Tormenta" és un projecte que uneix la música i el gènere de novel·la negre amb un llibre i un disc. Els seus autors són l'escriptor "Manuel Lopez Poy" i el cantant i harmonicista de blues "Blas Picon". Presenten un Verkami per tal de poder tirar endavant aquest interessant projecte. 



"Aires de Tormenta" és un llibre que consta de 9 relats de novel·la negra ambientats en els moguts inicis del segle XX i un disc de 9 cançons relacionades que formen la banda sonora composta expressament, basada amb la música popular de principis del segle 20. 
Podeu veure i passar a formar part del Verkami aquí:  "Aires de Tormenta".





TESTAMENT RECORDS (USA)
Sampler


"Testament Records" presenta unes gravacions on hi ha diferents bluesmen que varen gravar per aquest important segell discogràfic. En aquest recopilatori "Sampler" s'hi pot escoltar a algunes de les grans llegendes com: FloydJonesEddie Taylor, Johnny ShinesOtis Spann, Fred McDowellIsaiah Ross, Robert NighthawkRuby McCoyJohnny Turner, Blind Connie Williams, Johnny Littlejohn o Billy Boy Arnold, entre d'altres.





Blooger:

Ivoox:

Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Radio:

Email: 

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.