Google

06 April 2023

RED HOT BLUES Radio Show #1190 - Entrevista a ANIMA NEGRA / EDUARD CARRERAS & SANCHEZ (en catala) ACTUACIÓ EN DIRECTE A RÀDIO VILAFANT + L'Historia del Blues: DOWN HOME BLUES MIAMI

 

Entrevista a EDUARD CARRERAS i DANI SANCHEZ membres de la formació ANIMA NEGRA tocaran la seva música en acústic en directe des dels estudis de Ràdio Vilafant. 
+ L'història del blues presentació de l'àlbum: DOWN HOME BLUES MIAMI / ATLANTA & THE SOUTH EASTERN STATES
ANIMA NEGRA
EDUARD CARRERAS / DANI SANCHEZ



Entrevista al cantant guitarrista i compositor "Eduard Carreras" i al baixista Dani Sanchez membres de la formació "Ànima Negra", xerrada blusera i tocaran la seva música en acústic en directe des dels estudis de Ràdio Vilafant.




Eduard Carreras és cantant i guitarrista gironí des de ben jove que està vinculat a la música. En les seves cançons ens apropa als orígens de la música negra en els seus diferents estils, blues, rock and roll, boggie o swing. Ha tingut diferents bandes, amb setze anys "Memphis", més endavant "Blues de Rostoll" (1991-1997), "Siluets" (1997-2000), l'any 2001 neix "Border Line Blues Band" i el 2012 forma "Prexom Blues" (2012) amb Xarli Salas (baix) i des de l'any "Ànima Negra" (2016) amb Dani Sanchez (baix). Han gravat l'àlbum "1991... Camins!!!", és un repàs a la seva història musical des de l'any 1991 al 2018, són 15 cançons pròpies i versions, cantades en català, castellà i angles en aquests anys l'han acompanyat els baixistes Xarli Salas i Dani Sànchez.
Dani Sanchez gran baixista amb una àmplia trajectòria, ha tocat en diferents bandes i en molts estils del blues al jazz passant per la rumba o el pop, actualment forma part del duet Anima Negra i també és el baixista de la formació del músic Toni Beiro.



DOWN HOME BLUES
MIAMI
ATLANTA & THE SOUTH EASTERN STATES 




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.